تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۴
کد خبر : 612622

نان دیگی خانگی: یک صبحانه یا عصرانه دلچسب

نان دیگی خانگی: یک صبحانه یا عصرانه دلچسب

طرز تهیه نان دیگی خانگی: یک نان خوشمزه و سنتی نان دیگی یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با پخت در دیگ و با حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و برای همراهی با انواع غذاها بسیار مناسب است. برای تهیه نان دیگی خانگی، به مواد و

طرز تهیه نان دیگی خانگی: یک نان خوشمزه و سنتی

نان دیگی یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که با پخت در دیگ و با حرارت غیرمستقیم تهیه می‌شود. این نان بافت نرم و لطیفی دارد و برای همراهی با انواع غذاها بسیار مناسب است. برای تهیه نان دیگی خانگی، به مواد و وسایل زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
آرد سفید: ۳ پیمانه
آب ولرم: ۱ پیمانه
خمیرمایه فوری: ۱ قاشق چای‌خوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد یا سیاه‌دانه: به مقدار دلخواه (برای روی نان)
وسایل مورد نیاز:
دیگ مناسب برای پخت نان
کاسه بزرگ
تخته کار
وردنه
پارچه تمیز و نمدار
مراحل تهیه:
آماده سازی خمیر:

در یک کاسه بزرگ، آب ولرم، خمیرمایه و شکر را مخلوط کنید و به مدت ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خمیرمایه فعال شود.
آرد، نمک و روغن را به مخلوط اضافه کرده و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید.
خمیر را در یک ظرف روغنی قرار داده، روی آن را با یک پارچه نمناک بپوشانید و در جای گرم به مدت ۱-۲ ساعت بگذارید تا حجم آن دو برابر شود.
فرم دادن به نان:

بعد از اینکه خمیر ور آمد، آن را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را به شکل دلخواه (گرد، بیضی یا مستطیل) باز کنید.
سطح نان‌ها را با کنجد یا سیاه‌دانه تزئین کنید.
پخت نان:

دیگ را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود.
نان‌ها را داخل دیگ داغ قرار داده و در آن را ببندید.
به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه نان را با حرارت ملایم بپزید تا دو طرف آن طلایی شود.
سرو:

نان دیگی آماده را از دیگ خارج کرده و پس از خنک شدن، برش زده و سرو کنید.
نکات مهم:

برای اینکه نان دیگی خوشمزه‌تری داشته باشید، می‌توانید از آرد سنگک یا آرد نان فانتزی استفاده کنید.
برای ایجاد طعم‌های مختلف، می‌توانید به خمیر ادویه‌هایی مانند زنجبیل، دارچین یا رازیانه اضافه کنید.
برای اینکه نان‌ها به کف دیگ نچسبند، می‌توانید کف دیگ را کمی چرب کنید.
می‌توانید نان دیگی را با انواع غذاها مانند ماست، پنیر، کره و مربا میل کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.