تاریخ انتشار : سه شنبه ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
کد خبر : 611971

نان اهری خانگی، ساده و خوشمزه

نان اهری خانگی، ساده و خوشمزه

طرز تهیه نان اهری خانگی: یک تجربه لذیذ و سنتی نان اهری یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه آذربایجان است که با بافت نرم و طعم بی‌نظیرش شناخته می‌شود. خوشبختانه می‌توانید این نان خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه نان اهری را به شما آموزش می‌دهیم. مواد لازم: آرد

طرز تهیه نان اهری خانگی: یک تجربه لذیذ و سنتی

نان اهری یکی از نان‌های سنتی و خوشمزه آذربایجان است که با بافت نرم و طعم بی‌نظیرش شناخته می‌شود. خوشبختانه می‌توانید این نان خوشمزه را به راحتی در خانه تهیه کنید. در ادامه، طرز تهیه نان اهری را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:
آرد سفید: ۵۰۰ گرم
آب ولرم: حدود ۲ لیوان (مقدار آب ممکن است کمی کم یا زیاد شود)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
خمیرمایه فوری: ۱ قاشق چایخوری
روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری
کنجد: به مقدار دلخواه (برای روی نان)
طرز تهیه:
آماده سازی خمیرمایه: خمیرمایه را در آب ولرم حل کرده و به مدت ۵-۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا فعال شود.
مخلوط کردن مواد خشک: آرد و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.
اضافه کردن مایعات: مخلوط خمیرمایه و روغن را به آرد اضافه کرده و ورز دهید تا خمیری نرم و یکدست به دست آید. اگر خمیر خیلی سفت بود، کمی آب ولرم و اگر خیلی شل بود، کمی آرد اضافه کنید.
ورز دادن خمیر: خمیر را به مدت ۱۰-۱۵ دقیقه ورز دهید تا گلوتن آن فعال شود و خمیر کشسانی شود.
استراحت خمیر: خمیر را در یک کاسه چرب شده قرار داده، روی آن را با سلفون بپوشانید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
قالب زدن نان: خمیر ور آمده را روی سطح آردپاشی شده قرار داده و به چند قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به شکل دلخواه (گرد، بیضی یا مستطیل) باز کنید.
رومال انداختن: روی نان‌ها را با روغن مایع کمی چرب کرده و کنجد بپاشید.
پختن نان: فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید. سینی فر را چرب کرده و نان‌ها را روی آن بچینید. به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که نان‌ها طلایی رنگ شوند، در فر قرار دهید.
سرو: نان‌های آماده را از فر خارج کرده و پس از خنک شدن، سرو کنید.
نکات مهم:

برای اینکه نان‌ها پفکی‌تر شوند، می‌توانید از کمی بکینگ پودر استفاده کنید.
اگر دوست دارید نان‌هایتان تردتر باشد، می‌توانید بعد از پخت، آن‌ها را به مدت چند دقیقه در دمای پایین فر قرار دهید.
برای طعم‌دار کردن نان می‌توانید از سبزیجات خشک شده مانند شوید، پونه یا آویشن استفاده کنید.
می‌توانید به جای روغن مایع از کره آب شده استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.