تاریخ انتشار : چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404 - 16:30 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 618819

مگنولیا توت فرنگی خانگی؛ طعم بی‌نظیر دسر ترکیه‌ای

مگنولیا توت فرنگی خانگی؛ طعم بی‌نظیر دسر ترکیه‌ای

طرز تهیه مگنولیا توت فرنگی، دسر خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای مگنولیا توت فرنگی یک دسر شیری سبک و بسیار خوشمزه است که اصالتاً متعلق به کشور ترکیه می‌باشد. این دسر به دلیل لایه‌لایه بودن و استفاده از میوه‌های تازه، ظاهری بسیار جذاب و طعمی دلپذیر دارد و به همین دلیل در بین افراد بسیاری طرفدار

طرز تهیه مگنولیا توت فرنگی، دسر خوشمزه و محبوب ترکیه‌ای

مگنولیا توت فرنگی یک دسر شیری سبک و بسیار خوشمزه است که اصالتاً متعلق به کشور ترکیه می‌باشد. این دسر به دلیل لایه‌لایه بودن و استفاده از میوه‌های تازه، ظاهری بسیار جذاب و طعمی دلپذیر دارد و به همین دلیل در بین افراد بسیاری طرفدار پیدا کرده است. تهیه مگنولیا توت فرنگی در منزل نیز نسبتاً آسان است و با مواد اولیه‌ای در دسترس می‌توان آن را تهیه نمود.

مواد لازم

شیر: 1 لیتر (5 پیمانه)
شکر: 1 پیمانه (200 گرم)
آرد سفید: 2 قاشق غذاخوری سرپر
نشاسته ذرت یا گندم: 2 قاشق غذاخوری سرپر
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: 1 پاکت (5 گرم یا 1 قاشق چایخوری)
کره: 1 قاشق غذاخوری (50 گرم)
خامه صبحانه: 1 پاکت (200 میلی لیتر)
بیسکویت پتی بور یا بیسکویت کودک: به مقدار لازم (حدود 1.5 تا 2 بسته)
توت فرنگی تازه: 500 گرم

مگنولیا توت فرنگی خانگی؛ طعم بی‌نظیر دسر ترکیه‌ای
طرز تهیه

تهیه کرم مگنولیا: در یک قابلمه مناسب، شیر، شکر، آرد و نشاسته را با هم مخلوط کنید و با یک همزن دستی به خوبی هم بزنید تا مواد خشک کاملاً در شیر حل شوند و گلوله نشوند.
زرده تخم مرغ را به مخلوط شیر اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا یکدست شود.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود و به قوام فرنی برسد. دقت کنید که در این مرحله حرارت ملایم باشد و مرتب هم بزنید تا کرم ته نگیرد.
پس از اینکه کرم به غلظت مطلوب رسید و شروع به جوشیدن کرد، حرارت را کم کنید و حدود یک تا دو دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
قابلمه را از روی حرارت بردارید. وانیل و کره را به کرم اضافه کنید و هم بزنید تا کره ذوب شود و مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
روی سطح کرم را با یک لایه سلفون بپوشانید تا از ایجاد پوست روی آن جلوگیری شود و اجازه دهید تا کرم در دمای محیط کاملاً خنک شود.
آماده‌سازی بیسکویت و توت فرنگی: در این فاصله که کرم خنک می‌شود، بیسکویت‌ها را در غذاساز یا با دست کاملاً خرد کنید تا به صورت پودر درآیند.
توت فرنگی‌ها را بشویید و پس از گرفتن برگ آن‌ها، به صورت حلقه‌های نازک برش دهید. چند عدد توت فرنگی را برای تزئین کنار بگذارید.
مونتاژ دسر: پس از اینکه کرم کاملاً خنک شد، خامه صبحانه را به آن اضافه کنید و با یک همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید تا کرم یکدست و سبک شود.
برای سرو دسر، می‌توانید از لیوان‌های تک نفره یا ظرف دسر مورد نظر خود استفاده کنید.
در کف هر لیوان یا ظرف، یک لایه پودر بیسکویت بریزید.
دیواره‌های داخلی لیوان را با حلقه‌های برش خورده توت فرنگی بچینید.
روی لایه بیسکویت، مقداری از کرم مگنولیا بریزید.
مجدداً یک لایه پودر بیسکویت و سپس یک لایه کرم اضافه کنید. این کار را تا پر شدن لیوان یا ظرف ادامه دهید.
لایه آخر باید کرم باشد. روی کرم را با باقی‌مانده پودر بیسکویت و حلقه‌های توت فرنگی تزئین کنید.
دسر مگنولیا توت فرنگی را حداقل به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و طعم‌ها به خوبی با هم ترکیب شوند.
پس از خنک شدن، دسر خوشمزه خود را سرو کنید و لذت ببرید.

نکات مهم

میزان شکر دسر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای داشتن دسری خوش عطرتر، می‌توانید از اسانس وانیل نیز در تهیه کرم استفاده کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از موز، کیوی یا سایر میوه‌های فصل نیز در تهیه این دسر استفاده نمایید.
برای تزئین دسر می‌توانید علاوه بر توت فرنگی و پودر بیسکویت، از پسته خرد شده، گردو یا سس شکلات نیز استفاده کنید.
بهتر است دسر مگنولیا را در همان روز تهیه و مصرف کنید تا بیسکویت‌ها تازگی خود را حفظ کنند. در صورت نگهداری در یخچال به مدت طولانی، بیسکویت‌ها ممکن است کمی نرم شوند.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.