مرغ پرتقالی، طعمی بینظیر در دو نسخه متفاوت
![مرغ پرتقالی، طعمی بینظیر در دو نسخه متفاوت مرغ پرتقالی، طعمی بینظیر در دو نسخه متفاوت](https://cafehdanesh.ir/wp-content/uploads/2024/12/dd-4-620x370.jpg)
دو روش خوشمزه برای تهیه مرغ پرتقالی با نکات طلایی مرغ پرتقالی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین و ترش پرتقال با گوشت مرغ ایجاد میکند. این غذا هم برای مهمانیها مناسب است و هم برای یک شام خانوادگی ساده. در ادامه دو روش پرطرفدار برای تهیه مرغ
دو روش خوشمزه برای تهیه مرغ پرتقالی با نکات طلایی
مرغ پرتقالی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که ترکیبی دلپذیر از طعم شیرین و ترش پرتقال با گوشت مرغ ایجاد میکند. این غذا هم برای مهمانیها مناسب است و هم برای یک شام خانوادگی ساده. در ادامه دو روش پرطرفدار برای تهیه مرغ پرتقالی را به همراه نکات و فوت و فنهای آن برای شما آماده کردهایم.
روش اول: مرغ پرتقالی با سس پرتقال و عسل
مواد لازم:
مرغ: یک عدد متوسط، به تکههای دلخواه تقسیم شده
پیاز: 1 عدد بزرگ، خرد شده
سیر: 3 حبه، له شده
آب پرتقال تازه: 1 پیمانه
عسل: 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
رب انار: 1 قاشق غذاخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زنجبیل: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
مخلوط کردن ادویهها: در یک کاسه کوچک، آب پرتقال، عسل، رب انار، دارچین، زنجبیل، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید تا یک سس یکدست به دست آید.
تفت دادن مرغ: مرغ را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
اضافه کردن پیاز و سیر: پیاز و سیر خرد شده را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
اضافه کردن سس: مخلوط سس را به مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید تا تمام قسمتهای مرغ به سس آغشته شود.
پختن مرغ: قابلمه را با درب پوشانده و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.
سرو: مرغ پرتقالی را با برنج یا پاستا سرو کنید.
نکات:
برای طعم بهتر، میتوانید از پوست پرتقال رنده شده نیز در سس استفاده کنید.
برای یک طعم شیرینتر، مقدار عسل را افزایش دهید.
اگر دوست دارید مرغتان تردتر شود، میتوانید قبل از اضافه کردن سس، مرغ را در فر گریل کنید.
روش دوم: مرغ پرتقالی با سیب زمینی
مواد لازم:
مرغ: یک عدد متوسط، به تکههای دلخواه تقسیم شده
سیب زمینی: 4 عدد متوسط، نگینی خرد شده
پیاز: 1 عدد بزرگ، خرد شده
سیر: 2 حبه، له شده
آب پرتقال تازه: 1 پیمانه
کره: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تفت دادن مرغ: مرغ را در کره تفت دهید تا طلایی شود.
اضافه کردن پیاز و سیر: پیاز و سیر خرد شده را به مرغ اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
اضافه کردن سیب زمینی و آب پرتقال: سیب زمینیهای نگینی خرد شده را به همراه آب پرتقال به مرغ اضافه کنید.
پختن: قابلمه را با درب پوشانده و اجازه دهید مواد با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزند تا مرغ و سیب زمینی پخته شوند.
اضافه کردن ادویهها: در 15 دقیقه آخر پخت، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به غذا اضافه کنید.
سرو: مرغ پرتقالی با سیب زمینی را به همراه برنج یا نان سرو کنید.
نکات:
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی زنجبیل رنده شده یا دارچین نیز استفاده کنید.
برای یک غذای کاملتر، میتوانید هویج، نخود فرنگی یا ذرت را نیز به این غذا اضافه کنید.
فوت و فنهای کلی برای تهیه مرغ پرتقالی:
برای اینکه مرغ نرم و آبدار شود، آن را قبل از پختن با کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
از پرتقال تازه استفاده کنید تا طعم غذا بهتر شود.
اگر آب پرتقال تازه در دسترس ندارید، میتوانید از آب پرتقال آماده استفاده کنید.
برای طعم دادن بیشتر به غذا، میتوانید از برگ بو یا میخک نیز استفاده کنید.
برای تزیین میتوانید از کمی جعفری خرد شده استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0