مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل با طعم بینظیر

طرز تهیه مرغ وحشی شمالی، به سبک رستورانهای شمال مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل و خوشطعم است که با ترکیبی از طعمهای ترش، شیرین و ملس، تجربهای متفاوت از غذاهای شمالی را برای شما به ارمغان میآورد. این غذا با استفاده از سبزیجات معطر محلی، رب انار و آلو جنگلی تهیه میشود و میتواند زینتبخش
طرز تهیه مرغ وحشی شمالی، به سبک رستورانهای شمال
مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل و خوشطعم است که با ترکیبی از طعمهای ترش، شیرین و ملس، تجربهای متفاوت از غذاهای شمالی را برای شما به ارمغان میآورد. این غذا با استفاده از سبزیجات معطر محلی، رب انار و آلو جنگلی تهیه میشود و میتواند زینتبخش سفرههای شما در مهمانیها و دورهمیها باشد.
مواد لازم
مرغ محلی: 1 عدد (ترجیحاً تکه شده)
پیاز: 1 عدد (نگینی خرد شده)
سیر: 3 حبه (رنده یا له شده)
سبزی محلی خرد شده (شامل گشنیز، جعفری، تره، نعناع، خالواش و چوچاق): 2 پیمانه
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
آلو جنگلی (آلوچه): 1 پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
آمادهسازی مرغ: تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزهدار کنید.
تفت دادن مرغ: در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن مایع بریزید و تکههای مرغ را از همه طرف تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آنها را از قابلمه خارج کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: در همان قابلمه، پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رنده یا له شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
اضافه کردن سبزیجات: سبزیجات محلی خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
اضافه کردن رب انار و آلو: رب انار و آلو جنگلی را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آنها آزاد شود.
پخت مرغ: تکههای مرغ تفت داده شده را به قابلمه برگردانید و مقداری آب جوش اضافه کنید تا روی مرغها را بپوشاند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزد تا نرم و پخته شود و خورشت جا بیفتد.
تنظیم چاشنی: در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را چک کرده و در صورت نیاز تنظیم کنید.
سرو: مرغ وحشی شمالی را همراه با کته یا پلو سرو کنید.
نکات مهم
استفاده از سبزیجات محلی تازه، طعم بینظیری به این خورشت میبخشد.
میزان رب انار و آلو جنگلی را میتوانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای داشتن خورشتی غلیظتر، میتوانید در اواخر پخت، مقداری آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به خورشت اضافه کنید.
میتوانید به جای آلوچه از مقداری آبغوره یا آب نارنج نیز استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0