تاریخ انتشار : دوشنبه 13 اسفند 1403 - 15:57 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 617261

مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل با طعم بی‌نظیر

مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل با طعم بی‌نظیر

طرز تهیه مرغ وحشی شمالی، به سبک رستوران‌های شمال مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل و خوش‌طعم است که با ترکیبی از طعم‌های ترش، شیرین و ملس، تجربه‌ای متفاوت از غذاهای شمالی را برای شما به ارمغان می‌آورد. این غذا با استفاده از سبزیجات معطر محلی، رب انار و آلو جنگلی تهیه می‌شود و می‌تواند زینت‌بخش

طرز تهیه مرغ وحشی شمالی، به سبک رستوران‌های شمال

مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل و خوش‌طعم است که با ترکیبی از طعم‌های ترش، شیرین و ملس، تجربه‌ای متفاوت از غذاهای شمالی را برای شما به ارمغان می‌آورد. این غذا با استفاده از سبزیجات معطر محلی، رب انار و آلو جنگلی تهیه می‌شود و می‌تواند زینت‌بخش سفره‌های شما در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها باشد.

مواد لازم

مرغ محلی: 1 عدد (ترجیحاً تکه شده)
پیاز: 1 عدد (نگینی خرد شده)
سیر: 3 حبه (رنده یا له شده)
سبزی محلی خرد شده (شامل گشنیز، جعفری، تره، نعناع، خالواش و چوچاق): 2 پیمانه
رب انار: 3 قاشق غذاخوری
آلو جنگلی (آلوچه): 1 پیمانه
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

مرغ وحشی شمالی، خورشتی اصیل با طعم بی‌نظیر

طرز تهیه

آماده‌سازی مرغ: تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه‌دار کنید.
تفت دادن مرغ: در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن مایع بریزید و تکه‌های مرغ را از همه طرف تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن‌ها را از قابلمه خارج کنید.
تفت دادن پیاز و سیر: در همان قابلمه، پیاز نگینی خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سپس سیر رنده یا له شده را اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.
اضافه کردن سبزیجات: سبزیجات محلی خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا کمی نرم شوند.
اضافه کردن رب انار و آلو: رب انار و آلو جنگلی را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها آزاد شود.
پخت مرغ: تکه‌های مرغ تفت داده شده را به قابلمه برگردانید و مقداری آب جوش اضافه کنید تا روی مرغ‌ها را بپوشاند. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ به مدت 1 تا 1.5 ساعت بپزد تا نرم و پخته شود و خورشت جا بیفتد.
تنظیم چاشنی: در اواخر پخت، نمک و فلفل خورشت را چک کرده و در صورت نیاز تنظیم کنید.
سرو: مرغ وحشی شمالی را همراه با کته یا پلو سرو کنید.

نکات مهم

استفاده از سبزیجات محلی تازه، طعم بی‌نظیری به این خورشت می‌بخشد.
میزان رب انار و آلو جنگلی را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای داشتن خورشتی غلیظ‌تر، می‌توانید در اواخر پخت، مقداری آرد برنج را در آب سرد حل کرده و به خورشت اضافه کنید.
می‌توانید به جای آلوچه از مقداری آبغوره یا آب نارنج نیز استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.