تاریخ انتشار : دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۷
کد خبر : 612625

مرغ فلسطینی: طعمی فراموش‌نشدنی با سماق و رب انار

مرغ فلسطینی: طعمی فراموش‌نشدنی با سماق و رب انار

طرز تهیه مرغ فلسطینی: یک طعم اصیل و خوشمزه مرغ فلسطینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشورهای عربی است که با طعمی ترش و ملس و ترکیبی از ادویه‌های خوش عطر و بو، تجربه‌ای متفاوت از طعم مرغ را برای شما به ارمغان می‌آورد. برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز

طرز تهیه مرغ فلسطینی: یک طعم اصیل و خوشمزه

مرغ فلسطینی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در کشورهای عربی است که با طعمی ترش و ملس و ترکیبی از ادویه‌های خوش عطر و بو، تجربه‌ای متفاوت از طعم مرغ را برای شما به ارمغان می‌آورد. برای تهیه این غذای خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
ران یا سینه مرغ: به مقدار دلخواه
پیاز: ۱ عدد متوسط
سماق: ۲ قاشق غذاخوری
رب انار: ۳ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر: به میزان لازم
زعفران دم کرده: به مقدار دلخواه (اختیاری)
مراحل تهیه:
آماده سازی مرغ:

مرغ را به تکه‌های متوسط برش بزنید و با زعفران دم کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
اجازه دهید مرغ به مدت ۳۰ دقیقه در مواد مزه دار کننده بماند.
تفت دادن پیاز:

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود.
اضافه کردن مرغ:

تکه‌های مرغ مزه دار شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کمی رنگ آن تغییر کند.
تهیه سس:

سماق، رب انار، آب لیمو ترش، پودر سیر و مقداری آب به مرغ اضافه کنید.
اجازه دهید مواد با هم مخلوط شوند و به جوش بیاید.
پخت مرغ:

حرارت را کم کرده و در ظرف را ببندید.
اجازه دهید مرغ به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم پخته شود تا کاملا نرم شود.
سرو:

مرغ فلسطینی را به همراه برنج، نان یا هر гарниری که دوست دارید سرو کنید.
نکات مهم:

برای طعم بهتر می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند دارچین، زنجبیل یا هل نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید مرغ شما تردتر شود، می‌توانید در انتهای پخت حرارت را زیاد کرده و آب اضافی را تبخیر کنید.
برای تزیین می‌توانید از کشمش، بادام یا گردو استفاده کنید.
نکات تکمیلی:

برای تهیه یک مرغ فلسطینی اصیل، بهتر است از سماق تازه استفاده کنید.
اگر به رب انار دسترسی ندارید، می‌توانید از آب انار طبیعی استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ بدون پوست استفاده کنید.
این غذا را می‌توانید با انواع برنج مانند برنج زعفرانی یا برنج ساده سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.