مرغ خوشمزه و کمچرب: روشهای پخت بدون سرخ کردن
طرز تهیه مرغ بدون سرخ کردن: چند روش ساده و خوشمزه سرخ کردن مرغ یکی از روشهای پخت محبوب است، اما همیشه سالمترین گزینه نیست. خوشبختانه روشهای بسیار دیگری برای پخت مرغ وجود دارد که هم سالمتر هستند و هم طعم فوقالعادهای دارند. در ادامه چند روش ساده و خوشمزه برای پخت مرغ بدون سرخ
طرز تهیه مرغ بدون سرخ کردن: چند روش ساده و خوشمزه
سرخ کردن مرغ یکی از روشهای پخت محبوب است، اما همیشه سالمترین گزینه نیست. خوشبختانه روشهای بسیار دیگری برای پخت مرغ وجود دارد که هم سالمتر هستند و هم طعم فوقالعادهای دارند. در ادامه چند روش ساده و خوشمزه برای پخت مرغ بدون سرخ کردن را به شما معرفی میکنیم:
1. مرغ کبابی:
مواد لازم: سینه یا ران مرغ، پیاز، سیر، آب لیمو، روغن زیتون، ادویههای دلخواه (زردچوبه، پاپریکا، فلفل سیاه، …)
طرز تهیه:
مرغ را به تکههای مناسب تقسیم کنید.
پیاز، سیر و ادویهها را رنده کرده و با آب لیمو و روغن زیتون مخلوط کنید.
مرغها را به این مایع آغشته کرده و به مدت حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرغها را روی گریل یا تابه تفلون کباب کنید تا کاملا پخته شوند.
2. مرغ بخارپز:
مواد لازم: سینه یا ران مرغ، سبزیجات دلخواه (هویج، بروکلی، کلم بروکلی)، ادویهها
طرز تهیه:
مرغ و سبزیجات را با ادویهها طعمدار کنید.
همه مواد را در سبد بخارپز قرار داده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه روی آب جوش بخارپز کنید.
3. مرغ پخته در فر:
مواد لازم: سینه یا ران مرغ، پیاز، سیر، آب لیمو، روغن زیتون، ادویهها، سبزیجات دلخواه (سیبزمینی، گوجهفرنگی)
طرز تهیه:
مرغ را با ادویهها و سبزیجات مزه دار کرده و در ظرف فر بچینید.
کمی آب یا آب مرغ به ظرف اضافه کنید.
ظرف را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید تا مرغ کاملا پخته شود.
4. مرغ تفت داده شده در تابه نچسب:
مواد لازم: سینه یا ران مرغ، پیاز، سیر، ادویهها
طرز تهیه:
پیاز و سیر را در تابه تفلون تفت دهید تا نرم شوند.
مرغهای طعمدار شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا هر دو طرف آن طلایی شود.
نکات مهم:
ادویهها: از ادویههای مختلف برای طعمدار کردن مرغ استفاده کنید. میتوانید از ترکیبات آماده ادویههای کباب یا مرغ استفاده کنید یا خودتان ترکیبات دلخواه خود را درست کنید.
سبزیجات: برای داشتن یک وعده غذایی کامل و سالم، مرغ را همراه با سبزیجات بخارپز یا تفت داده شده سرو کنید.
زمان پخت: زمان پخت مرغ به اندازه تکههای مرغ و دمای فر بستگی دارد. بهتر است با چنگال مرغ را چک کنید تا مطمئن شوید کاملا پخته شده است.
مزایای پخت مرغ بدون سرخ کردن:
کاهش کالری و چربی: این روشها به شما کمک میکنند تا کالری و چربی دریافتی خود را کاهش دهید.
حفظ مواد مغذی: پختن مرغ با حرارت ملایم باعث میشود مواد مغذی آن حفظ شود.
طعم بهتر: با استفاده از ادویهها و سبزیجات مختلف میتوانید طعمهای متنوعی به مرغ بدهید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0