مرغ ترش مجلسی: طعمی فراموشنشدنی با زرشک و آب انار
طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و آب انار: یک غذای مجلسی و خوشمزه مرغ ترش یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که با ترکیبی از طعم ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با کمی حوصله میتوانید یک غذای مجلسی و خوشمزه
طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و آب انار: یک غذای مجلسی و خوشمزه
مرغ ترش یکی از غذاهای محبوب و اصیل ایرانی است که با ترکیبی از طعم ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این غذا، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید و با کمی حوصله میتوانید یک غذای مجلسی و خوشمزه را برای خود و خانوادهتان آماده کنید. در ادامه طرز تهیه مرغ ترش با زرشک و آب انار را به همراه نکات و فوت و فنهای آن برای شما توضیح میدهیم.
مواد لازم:
مرغ: یک عدد متوسط
پیاز: 2 عدد متوسط
زرشک: نصف پیمانه
آب انار: نصف پیمانه
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
گردو: نصف پیمانه (خرد شده)
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ: مرغ را به تکههای متوسط تقسیم کنید و با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
تفت دادن پیاز: پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
اضافه کردن مرغ: تکههای مرغ را به پیاز اضافه کرده و از هر طرف سرخ کنید تا کمی رنگ بگیرند.
اضافه کردن ادویهها: زرشک، گردو، رب انار و زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
اضافه کردن آب: آب جوش به اندازهای که روی مواد را بگیرد، اضافه کنید.
پخت مرغ: قابلمه را با درب بسته روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ کاملا پخته و سس غلیظ شود.
اضافه کردن آب انار: در اواخر پخت، آب انار را اضافه کرده و اجازه دهید چند دقیقه دیگر غذا جا بیفتد.
سرو: مرغ ترش را در ظرف مورد نظر ریخته و با برنج زعفرانی سرو کنید.
نکات و فوت و فنها:
برای اینکه مرغ ترش طعم بهتری داشته باشد، میتوانید از چند عدد آلو خشک یا برگه زردآلو نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید مرغ ترش شما شیرینتر باشد، میتوانید مقدار شکر را کمی افزایش دهید.
برای اینکه رنگ مرغ ترش زیباتر شود، میتوانید از کمی زعفران بیشتر استفاده کنید.
اگر دوست دارید مرغ ترش شما غلیظتر باشد، میتوانید در اواخر پخت، کمی آرد گندم را با آب سرد مخلوط کرده و به غذا اضافه کنید.
برای تزیین مرغ ترش میتوانید از زرشک پلو، خلال بادام و یا کشمش استفاده کنید.
مدت زمان پخت مرغ به اندازه تکههای مرغ و نوع مرغ بستگی دارد. بهتر است مرغ را به مدت کافی بپزید تا کاملا پخته و نرم شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0