تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:41 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614169

مربای گریپ فروت خانگی: ترش و شیرین، بدون تلخی و شکرک

مربای گریپ فروت خانگی: ترش و شیرین، بدون تلخی و شکرک

طرز تهیه مربای گریپ فروت خوشمزه، بدون تلخی و شکرک مربای گریپ فروت با طعم ترش و شیرین خود، یک مربای خاص و متفاوت است. برای تهیه یک مربای گریپ فروت خوشمزه و بدون تلخی و شکرک، به نکات زیر توجه کنید: مواد لازم: گریپ فروت: به مقدار دلخواه شکر: به مقدار مساوی با وزن

طرز تهیه مربای گریپ فروت خوشمزه، بدون تلخی و شکرک

مربای گریپ فروت با طعم ترش و شیرین خود، یک مربای خاص و متفاوت است. برای تهیه یک مربای گریپ فروت خوشمزه و بدون تلخی و شکرک، به نکات زیر توجه کنید:

مواد لازم:

گریپ فروت: به مقدار دلخواه
شکر: به مقدار مساوی با وزن گریپ فروت (مثلاً برای هر کیلو گریپ فروت یک کیلو شکر)
آب: به مقدار کم (حدود یک سوم پیمانه برای هر کیلو گریپ فروت)
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
گلاب (اختیاری): یک قاشق چایخوری

 

مراحل تهیه:

مربای گریپ فروت خانگی: ترش و شیرین، بدون تلخی و شکرک

آماده سازی گریپ فروت:

گریپ فروت‌ها را خوب بشویید و پوست سفید داخلی آنها را به طور کامل جدا کنید، زیرا این قسمت طعم تلخی به مربا می‌دهد.
گوشت گریپ فروت را به قطعات دلخواه برش بزنید.
پختن گریپ فروت:
گریپ فروت‌های برش خورده را همراه با آب در قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت 15-20 دقیقه بپزند تا کمی نرم شوند.

اضافه کردن شکر:

شکر را به گریپ فروت پخته شده اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

پختن مربا:

حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی بجوشد و غلیظ شود. مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.
اضافه کردن آب لیمو و گلاب:
حدود 10 دقیقه قبل از آماده شدن مربا، آب لیمو و گلاب را اضافه کنید.

رسیدن مربا:

به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که مربا غلیظ شود و به قوام دلخواه برسد، آن را بپزید.
سرخ کردن گریپ فروت (اختیاری):
برای رنگ بهتر و طعم کاراملی، می‌توانید مقداری از برش‌های گریپ فروت را در تابه جداگانه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا کمی کاراملی شوند و سپس به مربا اضافه کنید.

مربای زرشک خانگی، بدون شکرک و تضمینی خوشمزه

ریختن در شیشه:

مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و در آن را محکم ببندید.
نکات مهم برای جلوگیری از تلخی و شکرک زدن:
پوست سفید گریپ فروت: حتما پوست سفید داخلی گریپ فروت را به طور کامل جدا کنید تا مربا تلخ نشود.
پختن آرام: مربا را با حرارت ملایم بپزید تا شکرک نزند و طعم آن به خوبی جا بیفتد.
هم زدن مداوم: در طول پخت، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.
آب لیمو: آب لیمو به تثبیت رنگ و جلوگیری از شکرک زدن مربا کمک می‌کند.
شکر کافی: استفاده از مقدار کافی شکر برای جلوگیری از شکرک زدن ضروری است.
نگهداری در جای خشک و خنک: مربای آماده را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

برای تهیه مربای گریپ فروت با طعم متفاوت، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین یا هل استفاده کنید.
برای کاهش تلخی گریپ فروت، می‌توانید قبل از پختن، آن را به مدت چند ساعت در آب نمک خیس کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.