تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مهر 1403 - 12:45
کد خبر : 613272

مربای کدو حلوایی؛ شیرینی پاییزی که عاشقش می‌شوید

مربای کدو حلوایی؛ شیرینی پاییزی که عاشقش می‌شوید

طرز تهیه مربای کدو حلوایی: یک دسر سنتی و خوشمزه مربای کدو حلوایی یکی از مرباهای محبوب ایرانی است که با طعم شیرین و بافت نرم خود، دل هر کسی را می‌برد. این مربا را می‌توان به عنوان دسر، همراه با چای یا برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کرد. در ادامه، طرز تهیه

طرز تهیه مربای کدو حلوایی: یک دسر سنتی و خوشمزه

مربای کدو حلوایی یکی از مرباهای محبوب ایرانی است که با طعم شیرین و بافت نرم خود، دل هر کسی را می‌برد. این مربا را می‌توان به عنوان دسر، همراه با چای یا برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کرد. در ادامه، طرز تهیه مربای کدو حلوایی را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح می‌دهیم.

مواد لازم:

کدو حلوایی: 2 کیلوگرم (پس از پوست کندن و جدا کردن تخم‌ها)
شکر: 2 کیلوگرم
آب لیمو ترش: 2 قاشق غذاخوری
آب: 2 لیوان
هل: 2 عدد
دارچین: 1 چوب

مربای کدو حلوایی؛ شیرینی پاییزی که عاشقش می‌شوید

 

طرز تهیه:
آماده‌سازی کدو حلوایی:

کدو حلوایی را پوست گرفته، تخم و رشته‌های داخل آن را جدا کنید.
کدو را به قطعات کوچک و یکدست برش بزنید.
پخت کدو حلوایی:
قطعات کدو را در قابلمه مناسبی ریخته و روی آن‌ها آب بریزید.
قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید کدو حلوایی تا زمانی که نرم شود، بپزد.
پس از پخت، آب اضافی کدو را دور بریزید.

تهیه شربت:

در یک قابلمه جداگانه، شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت غلیظ شود.
هل و دارچین را به شربت اضافه کنید.

کدوهای پخته شده را به شربت اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.
حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مربا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت کم پخته شود. در طول پخت، مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.

در 15 دقیقه آخر پخت، آب لیمو ترش را به مربا اضافه کنید. آب لیمو باعث می‌شود که مربا قوام بهتری پیدا کند و رنگ آن روشن‌تر شود.
برای تست قوام مربا، کمی از شربت را در یک بشقاب کوچک بریزید. اگر شربت پس از سرد شدن سفت شد، مربای شما آماده است.

مربای کدو حلوایی را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
برای اینکه مربای شما شکرک نزند، حتما از قابلمه مسی یا استیل استفاده کنید.
در طول پخت، مرتباً کف روی مربا را بگیرید.
برای اینکه مربا رنگ روشن‌تری داشته باشد، از کدو حلوایی نارنجی استفاده کنید.
می‌توانید به جای هل و دارچین از ادویه‌های دیگر مانند زنجبیل یا میخک نیز استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.