تاریخ انتشار : یکشنبه 7 بهمن 1403 - 13:52 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 616275

مربای پوست پرتقال خانگی: مجلسی و بی‌نظیر

مربای پوست پرتقال خانگی: مجلسی و بی‌نظیر

طرز تهیه مربای پوست پرتقال خوشمزه و بدون شکرک مربای پوست پرتقال با طعم شیرین و عطر دلنشین، یکی از مرباهای محبوب ایرانی‌هاست. برای تهیه‌ی مربای پوست پرتقال خوشمزه و بدون شکرک، نکات مهمی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم. مواد لازم: پوست پرتقال: به مقدار دلخواه (پوست سفید داخل پرتقال را جدا

طرز تهیه مربای پوست پرتقال خوشمزه و بدون شکرک

مربای پوست پرتقال با طعم شیرین و عطر دلنشین، یکی از مرباهای محبوب ایرانی‌هاست. برای تهیه‌ی مربای پوست پرتقال خوشمزه و بدون شکرک، نکات مهمی وجود دارد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

مواد لازم:

پوست پرتقال: به مقدار دلخواه (پوست سفید داخل پرتقال را جدا کنید)
شکر: به مقدار مساوی با وزن پوست پرتقال
آب: به مقدار لازم
آب لیمو ترش: یک قاشق غذاخوری
گلاب (اختیاری): برای عطر بیشتر

مربای پوست پرتقال خانگی: مجلسی و بی‌نظیر
مراحل تهیه:

آماده سازی پوست پرتقال: پوست‌های پرتقال را به صورت نوارهای باریک یا خلالی برش بزنید. برای از بین بردن تلخی پوست، می‌توانید آن‌ها را چند ساعت در آب نمک بخیسانید و سپس بشویید.
پختن پوست پرتقال: پوست‌های پرتقال را در قابلمه مناسب ریخته و آب به اندازه‌ای به آن اضافه کنید که روی پوست‌ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا پوست‌ها نرم شوند.
اضافه کردن شکر و آب لیمو: پس از نرم شدن پوست‌ها، شکر و آب لیمو ترش را به قابلمه اضافه کنید.
پخت مربا: قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مربا قوام بیاید.
تست قوام مربا: برای تست قوام مربا، کمی از شربت مربا را روی بشقابی سرد بریزید. اگر شربت سفت شد و به راحتی پخش نشد، مربا آماده است.
اضافه کردن گلاب (اختیاری): در صورت تمایل، در چند دقیقه آخر پخت، گلاب را به مربا اضافه کنید.
ریختن در شیشه‌های استریل: مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و در آن‌ها را محکم ببندید.

نکات مهم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا:

تناسب شکر و آب: نسبت شکر به آب در تهیه‌ی مربا بسیار مهم است. اگر شکر زیاد باشد، مربا زودتر شکرک می‌زند.
آب لیمو ترش: آب لیمو ترش به تنظیم PH مربا کمک کرده و از شکرک زدن آن جلوگیری می‌کند.
پخت کامل: مربا را به مدت کافی بپزید تا قوام بیاید و شکر به طور کامل حل شود.
سرد کردن تدریجی: پس از پخت، اجازه دهید مربا به آرامی سرد شود و سپس آن را در یخچال نگهداری کنید.
شیشه‌های استریل: از شیشه‌های تمیز و استریل برای نگهداری مربا استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.