تاریخ انتشار : دوشنبه 30 مهر 1403 - 12:38 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 613268

مربای پسته خانگی؛ طعمی بهشتی برای صبحانه

مربای پسته خانگی؛ طعمی بهشتی برای صبحانه

گرداورنده زهرا شریفی : مربای پسته خانگی نه تنها یک صبحانه لذیذ بلکه یک هدیه‌ی ارزشمند برای عزیزانتان است. با کمی حوصله و مواد اولیه‌ی ساده می‌توانید مربای پسته‌ای خوشمزه و خانگی تهیه کنید. مواد لازم: پسته: 500 گرم (پسته خام و بدون پوست) شکر: 700 گرم آب: 2 لیوان آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری

گرداورنده زهرا شریفی : مربای پسته خانگی نه تنها یک صبحانه لذیذ بلکه یک هدیه‌ی ارزشمند برای عزیزانتان است. با کمی حوصله و مواد اولیه‌ی ساده می‌توانید مربای پسته‌ای خوشمزه و خانگی تهیه کنید.

مواد لازم:

پسته: 500 گرم (پسته خام و بدون پوست)
شکر: 700 گرم
آب: 2 لیوان
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
گلاب: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری، برای عطر بیشتر)

 

مربای پسته خانگی؛ طعمی بهشتی برای صبحانه

 

طرز تهیه:

آماده‌سازی پسته: پسته‌ها را به مدت 12 ساعت در آب خیس کنید تا نرم شوند. سپس پوست نازک روی پسته‌ها را جدا کرده و پسته‌ها را به صورت درشت خرد کنید.
شربت پخت مربا: شکر و آب را در یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا حل شود و شربت غلیظ شود.
اضافه کردن پسته: پسته‌های خرد شده را به شربت اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا پسته‌ها به طور کامل با شربت آغشته شوند.
پخت مربا: حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مربا به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت کم پخته شود. در طول پخت، مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.
اضافه کردن آب لیمو و گلاب: در 15 دقیقه آخر پخت، آب لیمو و گلاب را به مربا اضافه کنید. آب لیمو باعث می‌شود که مربا قوام بهتری پیدا کند و گلاب عطر دلپذیری به آن می‌بخشد.
تست قوام مربا: برای تست قوام مربا، کمی از شربت را در یک بشقاب کوچک بریزید. اگر شربت پس از سرد شدن سفت شد، مربای شما آماده است.
بسته‌بندی: مربای پسته را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم:

برای اینکه مربای شما شکرک نزند، حتما از قابلمه مسی یا استیل استفاده کنید.
در طول پخت، مرتباً کف روی مربا را بگیرید.
برای اینکه مربا رنگ روشن‌تری داشته باشد، از پسته سبز استفاده کنید.
می‌توانید به جای گلاب از زعفران نیز استفاده کنید.
برای تزیین مربا می‌توانید از خلال پسته استفاده کنید.

برای تهیه مربای پسته با طعم‌های مختلف می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین، هل یا زنجبیل استفاده کنید.
اگر دوست دارید مربای شما غلیظ‌تر باشد، زمان پخت را بیشتر کنید.
مربای پسته را می‌توانید با نان تست، نان باگت یا انواع کیک سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.