تاریخ انتشار : پنجشنبه 1 آذر 1403 - 11:31 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 614164

مربای زرشک خانگی، بدون شکرک و تضمینی خوشمزه

مربای زرشک خانگی، بدون شکرک و تضمینی خوشمزه

طرز تهیه مربای زرشک خوشرنگ و خوشمزه بدون شکرک مربای زرشک یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. برای تهیه یک مربای زرشک خوشرنگ و خوشمزه که شکرک هم نزند، به نکات زیر توجه کنید: مواد لازم: زرشک تازه و مرغوب: 500 گرم شکر: 500 گرم آب: نصف لیوان آب لیمو ترش: 1 قاشق

طرز تهیه مربای زرشک خوشرنگ و خوشمزه بدون شکرک

مربای زرشک یکی از مرباهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است. برای تهیه یک مربای زرشک خوشرنگ و خوشمزه که شکرک هم نزند، به نکات زیر توجه کنید:

مواد لازم:

زرشک تازه و مرغوب: 500 گرم
شکر: 500 گرم
آب: نصف لیوان
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
گلاب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری، برای عطر بیشتر)

مربای زرشک خانگی، بدون شکرک و تضمینی خوشمزه

 

مراحل تهیه:

شستن و پاک کردن زرشک: زرشک را به خوبی بشویید و ساقه‌های آن را جدا کنید.
پختن زرشک: زرشک را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و اجازه دهید زرشک‌ها به مدت 5-10 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
اضافه کردن شکر: شکر را به زرشک پخته شده اضافه کرده و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
پختن مربا: حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی بجوشد. مرتب هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.
اضافه کردن آب لیمو و گلاب: بعد از حدود 20 دقیقه، آب لیمو و گلاب را به مربا اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
رسیدن مربا: به مدت 30-40 دقیقه یا تا زمانی که مربا غلیظ شود و به قوام دلخواه برسد، آن را بپزید.
سرخ کردن زرشک: در تابه جداگانه‌ای، مقداری زرشک را بدون اضافه کردن آب تفت دهید تا رنگش خوشرنگ‌تر شود.
اضافه کردن زرشک تفت داده شده: زرشک تفت داده شده را به مربای آماده اضافه کرده و به آرامی هم بزنید.
ریختن در شیشه: مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و خشک ریخته و در آن را محکم ببندید.

مربای زرشک خانگی، بدون شکرک و تضمینی خوشمزه

نکات مهم برای جلوگیری از شکرک زدن مربا:

استفاده از زرشک تازه و مرغوب: زرشک تازه و باکیفیت باعث می‌شود مربای شما خوشرنگ‌تر و خوشمزه‌تر شود.
پختن آرام مربا: حرارت را ملایم نگه دارید تا مربا به آرامی بجوشد و شکرک نزند.
هم زدن مداوم: در طول پخت، مرتب مربا را هم بزنید تا ته نگیرد و شکرک نزند.
استفاده از آب لیمو: آب لیمو باعث می‌شود مربا قوام بیاید و از شکرک زدن آن جلوگیری می‌کند.
نگهداری در جای خشک و خنک: مربای آماده را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

برای خوشرنگ‌تر شدن مربا می‌توانید از چند عدد زعفران دم کرده نیز استفاده کنید.
برای جلوگیری از شکرک زدن بیشتر می‌توانید مقداری پکتین به مربا اضافه کنید.
برای تهیه مربای زرشک بدون شکر می‌توانید از شیرین‌کننده‌های طبیعی مانند عسل یا شیره انگور استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.