تاریخ انتشار : پنجشنبه 12 مهر 1403 - 20:39
کد خبر : 612858

مربای زالزالک خانگی: طعمی بهشتی برای صبحانه

مربای زالزالک خانگی: طعمی بهشتی برای صبحانه

طرز تهیه مربای زالزالک خوشمزه و خانگی مربای زالزالک یکی از مرباهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم دلنشین، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. برای تهیه این مربای خوشرنگ و خوش طعم به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید. مواد لازم: زالزالک: 1 کیلوگرم شکر: 1 کیلوگرم آب لیمو ترش:

طرز تهیه مربای زالزالک خوشمزه و خانگی

مربای زالزالک یکی از مرباهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که علاوه بر طعم دلنشین، خواص درمانی بسیاری نیز دارد. برای تهیه این مربای خوشرنگ و خوش طعم به مواد اولیه ساده و کمی حوصله نیاز دارید.

مواد لازم:
زالزالک: 1 کیلوگرم
شکر: 1 کیلوگرم
آب لیمو ترش: 1 قاشق غذاخوری
گلاب: نصف پیمانه (اختیاری)
آب: به مقدار لازم
طرز تهیه:
شستن و آماده سازی زالزالک: زالزالک‌ها را خوب بشویید و دم آن‌ها را جدا کنید. سپس هسته‌هایشان را درآورید. اگر می‌خواهید مربا دانه‌دار باشد، می‌توانید قسمتی از هسته‌ها را داخل زالزالک باقی بگذارید.
پختن زالزالک: زالزالک‌ها را در قابلمه مناسبی ریخته و به اندازه روی آن‌ها آب بریزید. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید زالزالک‌ها به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزند تا نرم شوند.
اضافه کردن شکر: پس از پختن زالزالک‌ها، شکر را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر حل شود.
پختن مربا: حرارت را ملایم کرده و اجازه دهید مربا با حرارت کم به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت بجوشد تا قوام بیاید. در طول پخت، مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد.
اضافه کردن آب لیمو و گلاب: در 10 دقیقه آخر پخت، آب لیمو و گلاب را به مربا اضافه کنید. آب لیمو باعث می‌شود مربا قوام بیاید و رنگ آن روشن‌تر شود. گلاب نیز به مربا عطر و طعم دلپذیری می‌دهد.
کنترل قوام مربا: برای بررسی قوام مربا، مقداری از آن را روی یک بشقاب سرد بریزید. اگر پس از سرد شدن، مربا حالت غلیظ و شربتی پیدا کرد، به این معنی است که مربای شما آماده شده است.
ریختن مربا در شیشه: مربای آماده را در شیشه‌های تمیز و استریل ریخته و در آن‌ها را محکم ببندید. شیشه‌ها را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
نکات مهم:

برای اینکه مربا رنگ خود را حفظ کند، از ظروف مسی یا آلومینیومی استفاده نکنید.
برای اینکه مربا شکرک نزند، بهتر است از شکر دانه ریز استفاده کنید.
اگر می‌خواهید مربا غلیظ‌تر شود، می‌توانید کمی ژلاتین به آن اضافه کنید.
برای اینکه مربا طعم بهتری داشته باشد، می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین یا هل استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.