مربای خرمالو؛ طعمی بهشتی برای صبحانههای دلچسب

طرز تهیه مربای خرمالو: یک مربای خوشمزه و خانگی مربای خرمالو یکی از مرباهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رنگ زیبا و طعم دلپذیرش، میتواند هر ذائقهای را به خود جذب کند. برای تهیه این مربای خوشمزه به مواد اولیه سادهای نیاز دارید. مواد لازم: خرمالو: 1 کیلوگرم (بهتر است از خرمالوهای رسیده
طرز تهیه مربای خرمالو: یک مربای خوشمزه و خانگی
مربای خرمالو یکی از مرباهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رنگ زیبا و طعم دلپذیرش، میتواند هر ذائقهای را به خود جذب کند. برای تهیه این مربای خوشمزه به مواد اولیه سادهای نیاز دارید.
مواد لازم:
خرمالو: 1 کیلوگرم (بهتر است از خرمالوهای رسیده و نرم استفاده کنید)
شکر: 500 گرم
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
هل: چند عدد
پوست لیمو ترش (اختیاری): به مقدار کم
طرز تهیه:
آمادهسازی خرمالو: خرمالوها را شسته و پوست بکنید. سپس آنها را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید.
پختن خرمالو: قطعات خرمالو را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید تا خرمالوها به مدت 15-20 دقیقه پخته شوند و نرم شوند.
اضافه کردن شکر و آبلیمو: شکر را به خرمالوهای پخته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس آبلیمو و هل را نیز اضافه کنید.
پختن مربا: حرارت را کم کرده و اجازه دهید مربا به آرامی پخته شود. مرتباً هم بزنید تا ته نگیرد و شکر کاملا در مربا حل شود.
غلیظ شدن مربا: به مدت حدود 45 دقیقه تا یک ساعت به پختن مربا ادامه دهید تا آب آن تبخیر شود و مربا غلیظ شود.
تست قوام مربا: برای تست قوام مربا، کمی از آن را روی یک بشقاب سرد بریزید. اگر پس از چند دقیقه مربا سفت شد، به این معنی است که آماده است.
سرد کردن و نگهداری: پس از سرد شدن کامل مربا، آن را در شیشههای تمیز و استریل ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
برای اینکه مربا شکرک نزند، بهتر است از شکر دانه ریز استفاده کنید.
اگر دوست دارید مربای شما طعم لیمو بیشتری داشته باشد، میتوانید مقدار آبلیمو را کمی افزایش دهید.
برای جلوگیری از سوختن مربا، بهتر است از قابلمههای مسی یا استیل استفاده کنید.
برای تزیین مربا میتوانید از خلال بادام یا پسته استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0