تاریخ انتشار : پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
کد خبر : 612559

مربای انگور طبیعی: شیرین و خوشمزه بدون یک دانه شکر

مربای انگور طبیعی: شیرین و خوشمزه بدون یک دانه شکر

طرز تهیه مربای انگور بدون شکر: یک گزینه سالم و خوشمزه مربای انگور بدون شکر، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک مربای طبیعی و سالم هستند. این مربا نه تنها طعم دلپذیری دارد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است. مواد لازم: انگور سیاه یا قرمز: ۱ کیلوگرم آب لیمو تازه:

طرز تهیه مربای انگور بدون شکر: یک گزینه سالم و خوشمزه

مربای انگور بدون شکر، یک گزینه عالی برای افرادی است که به دنبال یک مربای طبیعی و سالم هستند. این مربا نه تنها طعم دلپذیری دارد، بلکه سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها است.

مواد لازم:
انگور سیاه یا قرمز: ۱ کیلوگرم
آب لیمو تازه: ۲ قاشق غذاخوری
هل: به مقدار دلخواه (به دلخواه)
دارچین: به مقدار دلخواه (به دلخواه)
طرز تهیه:
آماده‌سازی انگور: انگورها را بشویید و دانه‌های آن‌ها را جدا کنید.
پختن انگور: انگورها را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید آب انگورها آزاد شود و به جوش آید.
تبدیل به پوره: پس از اینکه آب انگورها به جوش آمد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید انگورها به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه با حرارت ملایم بپزند تا نرم شوند و به پوره تبدیل شوند.
اضافه کردن طعم‌دهنده‌ها: در این مرحله می‌توانید آب لیمو، هل و دارچین را به مربا اضافه کنید.
پخت نهایی: حرارت را کم کنید و اجازه دهید مربا به مدت ۳۰ دقیقه دیگر با حرارت ملایم بپزد تا غلیظ شود. هر چند دقیقه یکبار هم بزنید تا ته نگیرد.
سترون کردن شیشه‌ها: در این فاصله، شیشه‌های مربا را بشویید و در فر با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه استریل کنید.
پر کردن شیشه‌ها: مربای داغ را در شیشه‌های استریل شده بریزید و درب آن‌ها را محکم ببندید.
سرد کردن: شیشه‌های مربا را به صورت وارونه قرار دهید تا هواگیری شوند و سپس آن‌ها را در جای خنک و تاریک نگهداری کنید.
نکات مهم:

نوع انگور: برای تهیه مربای انگور بدون شکر بهتر است از انگورهای شیرین و آبدار استفاده کنید.
زمان پخت: زمان پخت مربا به نوع انگور و میزان آبدار بودن آن بستگی دارد.
غلظت مربا: برای اینکه مربا قوام بیاید، می‌توانید در مراحل آخر پخت حرارت را بیشتر کنید و اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود.
نگهداری: مربای انگور بدون شکر را در یخچال نگهداری کنید و در مدت زمان کوتاهی مصرف کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.