متا، غول فناوری دنیای مجازی، قصد دارد رکورد جدیدی در دنیای واقعی ثبت کند!

متا رکورد جهانی کابلهای زیردریایی را شکست؛ ساخت طولانیترین کابل شبکه جهان در دنیای ارتباطات امروز، کابلهای زیردریایی نقش حیاتی در انتقال دادهها و اتصال نقاط مختلف جهان به یکدیگر ایفا میکنند. شرکتهای بزرگ فناوری برای بهبود سرعت و کیفیت خدمات خود، سرمایهگذاریهای هنگفتی در این زمینه انجام میدهند. در همین راستا، متا، غول دنیای
متا رکورد جهانی کابلهای زیردریایی را شکست؛ ساخت طولانیترین کابل شبکه جهان
در دنیای ارتباطات امروز، کابلهای زیردریایی نقش حیاتی در انتقال دادهها و اتصال نقاط مختلف جهان به یکدیگر ایفا میکنند. شرکتهای بزرگ فناوری برای بهبود سرعت و کیفیت خدمات خود، سرمایهگذاریهای هنگفتی در این زمینه انجام میدهند. در همین راستا، متا، غول دنیای رسانههای اجتماعی، از پروژه جدید خود با نام “Waterworth” رونمایی کرده که قرار است طولانیترین کابل شبکه زیردریایی جهان را بسازد.
پروژهای عظیم و بیسابقه
پروژه Waterworth متا پس از تکمیل، با طول ۵۰ هزار کیلومتر (که بیشتر از محیط کره زمین است)، از پنج قاره اصلی عبور خواهد کرد و رکورد جدیدی در دنیای کابلهای زیردریایی به ثبت خواهد رساند. نقاط ورودی اصلی این کابل در نقشه زیر نشان داده شده است و شامل ایالات متحده، برزیل، آفریقای جنوبی، هند و استرالیا میشود.
فناوری پیشرفته در اعماق دریا
متا اعلام کرده که Waterworth طولانیترین پروژه کابل فیبر ۲۴ جفت (fiber pair cables) در جهان است. این شرکت از فناوری پیشرفته مسیریابی برای قرار دادن آن در عمق حداکثر ۷ هزار متری زیر آب استفاده میکند. قرارگیری کابلها در عمق مناسب از آسیبهای احتمالی مانند برخورد لنگرها جلوگیری میکند.
اهداف و کاربردها
متا در مورد کاربردهای این کابل توضیحات جزئی ارائه نداده و فقط به «ارتباطات دیجیتالی، ویدیویی و تراکنشهای آنلاین» اشاره کرده و گفته است که این کابل برای اتصال پرسرعت «هوش مصنوعی» ضروری است. با توجه به اینکه سرویسها و پلتفرمهای متا مانند اینستاگرام، واتساپ و فیسبوک به تنهایی حدود ۱۰ درصد مصرف اینترنت ثابت جهانی و ۲۲ درصد ترافیک موبایل را تشکیل میدهند، ساخت طولانیترین کابل ارتباط جهانی به اتصال پایدار این سرویسها کمک زیادی خواهد کرد.
تمرکز بر هند
یکی از کشورهایی که متا برای گسترش شبکه کابلی خود انتخاب کرده، هند است. متا فرصتهای هند و نقشی که این شبکه در نحوه ارائه خدمات هوش مصنوعی در سطح جهانی ایفا خواهد کرد را دلایل اصلی ساخت شبکه خود دانسته است. به طور کلی، عوامل ژئوپلیتیکی مختلفی برای انتخاب این چند کشور به عنوان دروازه ورودی مطرح است.
همکاریهای بینالمللی
در بیانیهای که به تازگی توسط رئیسجمهور آمریکا و نخستوزیر هند منتشر شده، به همکاریهای دوجانبه در زمینههای مختلف اشاره شده است که یکی از آنها توسعه مشترک فناوریهای زیر دریا به عنوان بخشی از مشارکت دفاعی است. در این بیانیه همچنین به پروژه ۵۰ هزار کیلومتری Waterworth متا و نقش هند در تأمین مالی برخی از قسمتهای آن اشاره شده است.
پروژه Waterworth متا نشان میدهد که این شرکت به آینده اینترنت و ارتباطات اهمیت زیادی میدهد و قصد دارد نقش مهمی در توسعه این فناوریها ایفا کند. ساخت طولانیترین کابل شبکه زیردریایی جهان، گامی بزرگ در جهت بهبود زیرساختهای ارتباطی و ارائه خدمات بهتر به کاربران در سراسر جهان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0