ماهی رولی مجلسی: سفره عید خود را با این غذای شیک و خوشمزه رنگین کنید

آموزش گام به گام ماهی حلزونی: ایدهای نو برای پذیرایی در شب عید ماهی رولی یا حلزونی، غذایی شیک و خوشمزه است که میتوانید آن را در شب عید یا سایر مهمانیهای خود تهیه کنید. در اینجا، روش تهیه این غذای لذیذ به همراه نکات و فوت و فنهای آن ارائه میشود: مواد لازم: فیله
آموزش گام به گام ماهی حلزونی: ایدهای نو برای پذیرایی در شب عید
ماهی رولی یا حلزونی، غذایی شیک و خوشمزه است که میتوانید آن را در شب عید یا سایر مهمانیهای خود تهیه کنید. در اینجا، روش تهیه این غذای لذیذ به همراه نکات و فوت و فنهای آن ارائه میشود:
مواد لازم:
فیله ماهی بدون استخوان: 500 گرم (ترجیحاً از ماهیهای گوشتی مانند قزلآلا یا سالمون استفاده کنید)
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
گشنیز یا جعفری تازه خرد شده: 2 قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: 2 قاشق غذاخوری (اختیاری)
رب انار یا تمر هندی: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد:
فیلههای ماهی را به آرامی با دستمال کاغذی خشک کنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
گشنیز یا جعفری را نیز ریز خرد کنید.
در صورت تمایل، گردو را خرد کنید.

تهیه مواد میانی:
در یک تابه کوچک، مقداری روغن زیتون بریزید و پیاز و سیر را در آن تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
گشنیز یا جعفری خرد شده و گردو (در صورت استفاده) را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید.
رب انار یا تمر هندی و آبلیمو را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
رول کردن ماهی:
فیلههای ماهی را روی یک سطح صاف قرار دهید.
مواد میانی را به طور یکنواخت روی فیلهها پخش کنید.
فیلهها را از یک طرف به آرامی رول کنید و با خلال دندان یا نخ آشپزی محکم کنید.
پخت ماهی:
در یک تابه بزرگ، مقداری روغن زیتون بریزید و ماهیهای رولی را در آن قرار دهید.
ماهیها را از هر دو طرف به مدت 5-7 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند.
همچنین می توانید ماهی های رول شده را داخل فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه بپزید.
سرو:
ماهیهای رولی را از تابه خارج کنید و خلال دندانها یا نخ آشپزی را جدا کنید.
ماهیهای رولی را به صورت گرم با برنج یا سبزیجات سرو کنید.
میتوانید برای تزئین از سس انار، سبزیجات تازه یا برشهای لیمو استفاده کنید.
نکات و فوت و فنها:
برای جلوگیری از خشک شدن ماهی، آن را زیاد نپزید.
میتوانید به جای رب انار یا تمر هندی، از سسهای دیگر مانند سس سویا یا سس چیلی نیز استفاده کنید.
برای طعم دهی بیشتر داخل شکم ماهی، قبل از رول کردن ماهی، میتوانید ادویه های دلخواه را داخل ماهی بریزید.
برای جلوگیری از باز شدن رولهای ماهی میتوانید انها را داخل سینی فر بچینید و با فویل روی ظرف را پوشانده و داخل فر قراردهید.
برای اینکه رولهای ماهی طعم دودی بگیرد، میتوانید آنها را پس از پختن سرخ شده به مدت کوتاهی گریل کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0