تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
کد خبر : 612009

لیمو عمانی خانگی در یک چشم به هم زدن

لیمو عمانی خانگی در یک چشم به هم زدن

دو روش آسان برای تهیه لیمو عمانی خانگی لیمو عمانی یکی از چاشنی‌های پرکاربرد و خوش‌طعم در آشپزی ایرانی است که به غذاها طعم ترش و دلپذیری می‌بخشد. تهیه لیمو عمانی در خانه نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، بلکه به شما امکان می‌دهد لیمو عمانی با کیفیت و بدون مواد افزودنی

دو روش آسان برای تهیه لیمو عمانی خانگی

لیمو عمانی یکی از چاشنی‌های پرکاربرد و خوش‌طعم در آشپزی ایرانی است که به غذاها طعم ترش و دلپذیری می‌بخشد. تهیه لیمو عمانی در خانه نه تنها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است، بلکه به شما امکان می‌دهد لیمو عمانی با کیفیت و بدون مواد افزودنی داشته باشید. در ادامه دو روش ساده برای تهیه لیمو عمانی خانگی را به شما آموزش می‌دهیم.

روش اول: تهیه لیمو عمانی با نمک و آب جوش
مواد لازم:

لیمو ترش: به مقدار دلخواه
نمک: به مقدار لازم
آب جوش
طرز تهیه:

شستن لیموها: لیموهای ترش را به خوبی شسته و خشک کنید.
خشک کردن: لیموها را به مدت چند روز در معرض آفتاب قرار دهید تا پوست آن‌ها کمی خشک شود.
سوراخ کردن: با استفاده از چنگال یا خلال دندان، چند سوراخ ریز در پوست لیموها ایجاد کنید تا نمک به داخل آن‌ها نفوذ کند.
نمک زدن: لیموها را در ظرفی بچینید و روی آن‌ها نمک بپاشید. به طوری که تمام سطح لیموها به نمک آغشته شود.
قرار دادن در ظرف درب‌دار: لیموها را در ظرفی درب‌دار قرار داده و به مدت یک هفته در دمای محیط نگهداری کنید. هر چند روز یک بار لیموها را برگردانید تا همه قسمت‌های آن‌ها به نمک آغشته شود.
آب جوش: پس از یک هفته، لیموها را از ظرف خارج کرده و با آب جوش بشویید تا نمک اضافی آن‌ها گرفته شود.
خشک کردن نهایی: لیموها را مجدداً در معرض آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
روش دوم: تهیه لیمو عمانی با سرکه
مواد لازم:

لیمو ترش: به مقدار دلخواه
سرکه سفید: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
طرز تهیه:

شستن لیموها: لیموها را شسته و خشک کنید.
خشک کردن: لیموها را به مدت چند روز در معرض آفتاب قرار دهید تا پوست آن‌ها کمی خشک شود.
سوراخ کردن: مانند روش قبل، چند سوراخ ریز در پوست لیموها ایجاد کنید.
مخلوط کردن با سرکه و نمک: لیموها را در ظرفی بچینید و روی آن‌ها سرکه و نمک بپاشید. به طوری که تمام سطح لیموها به سرکه و نمک آغشته شود.
قرار دادن در ظرف درب‌دار: لیموها را در ظرفی درب‌دار قرار داده و به مدت دو هفته در دمای محیط نگهداری کنید. هر چند روز یک بار لیموها را برگردانید.
خشک کردن نهایی: پس از دو هفته، لیموها را از ظرف خارج کرده و با آب جوش بشویید تا سرکه اضافی آن‌ها گرفته شود.
خشک کردن نهایی: لیموها را مجدداً در معرض آفتاب قرار دهید تا کاملاً خشک شوند.
نکات مهم:

برای تهیه لیمو عمانی با طعم ترش‌تر، می‌توانید از سرکه انگور استفاده کنید.
لیموهای عمانی آماده شده را در ظرف درب‌دار و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
لیمو عمانی خانگی معمولاً حدود یک سال قابل نگهداری است.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.