تاریخ انتشار : شنبه 3 خرداد 1404 - 16:58 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619883

لذت تابستان با چیز کیک سرد توت فرنگی و شاتوت

لذت تابستان با چیز کیک سرد توت فرنگی و شاتوت

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با طعم بی‌نظیر توت فرنگی و شاتوت در این دستور پخت، روش تهیه یک چیز کیک خنک و یخچالی با طعم توت فرنگی و شاتوت به شما آموزش داده می‌شود. این دسر خوشمزه و با طراوت، انتخابی عالی برای روزهای گرم است و به فر نیازی ندارد. مواد لازم برای

طرز تهیه چیز کیک یخچالی با طعم بی‌نظیر توت فرنگی و شاتوت

در این دستور پخت، روش تهیه یک چیز کیک خنک و یخچالی با طعم توت فرنگی و شاتوت به شما آموزش داده می‌شود. این دسر خوشمزه و با طراوت، انتخابی عالی برای روزهای گرم است و به فر نیازی ندارد.

مواد لازم

برای پایه:
200 گرم بیسکویت دایجستیو یا پتی بور
100 گرم کره ذوب شده
برای مواد میانی:
500 گرم پنیر خامه‌ای (مانند فیلادلفیا)
200 میلی لیتر خامه صبحانه
100 گرم پودر قند
1 قاشق چایخوری وانیل
1 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
(اختیاری) چند برگ ژلاتین طبق دستور روی بسته‌بندی
برای رویه:
200 گرم توت فرنگی تازه، خرد شده
100 گرم شاتوت تازه
(اختیاری) مقداری سس توت فرنگی یا شاتوت برای تزیین

لذت تابستان با چیز کیک سرد توت فرنگی و شاتوت
طرز تهیه

تهیه پایه: بیسکویت‌ها را کاملاً پودر کنید. می‌توانید این کار را با قرار دادن آن‌ها در یک کیسه پلاستیکی و خرد کردن با وردنه یا استفاده از غذاساز انجام دهید. کره ذوب شده را به پودر بیسکویت اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط بیسکویت را در کف یک قالب کمربندی به قطر حدود 20 سانتی‌متر بریزید و با پشت قاشق یا ته لیوان آن را به طور یکنواخت فشار دهید تا سفت شود. قالب را در یخچال قرار دهید تا پایه خنک شود.
تهیه مواد میانی: در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه‌ای را با پودر قند مخلوط کنید و با همزن برقی بزنید تا نرم و یکدست شود. وانیل و آب لیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید.
در یک کاسه جداگانه، خامه صبحانه را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و کمی غلیظ شود.
(در صورت استفاده از ژلاتین) ژلاتین را طبق دستور روی بسته‌بندی آماده کنید و پس از نرم شدن، به آرامی به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود.
خامه فرم گرفته را به آرامی به مخلوط پنیر خامه‌ای اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا پف خامه از بین نرود و مواد یکدست شوند.
مواد میانی را روی پایه بیسکویتی خنک شده بریزید و سطح آن را صاف کنید. قالب را حداقل به مدت 4 تا 6 ساعت یا ترجیحاً یک شب در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک و سفت شود.
تزیین: قبل از سرو، توت فرنگی و شاتوت خرد شده را روی چیز کیک بچینید. در صورت تمایل می‌توانید از سس توت فرنگی یا شاتوت نیز برای تزیین استفاده کنید.
چیز کیک را از قالب خارج کرده و به صورت خنک سرو نمایید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.