تاریخ انتشار : دوشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
کد خبر : 613878

لبو پلو ترکیبی؛ رنگین کمانی از طعم در سفره شما

لبو پلو ترکیبی؛ رنگین کمانی از طعم در سفره شما

طرز تهیه لبو پلو ترکیبی: یک غذای خوشرنگ و خوشمزه لبو پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رنگ زیبای لبو و طعم دلپذیرش، برای هر میهمانی و دورهمی مناسب است. این غذا را می‌توان با ترکیبات مختلفی تهیه کرد و هر بار طعم جدیدی را تجربه کرد. در این مطلب،

طرز تهیه لبو پلو ترکیبی: یک غذای خوشرنگ و خوشمزه

لبو پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که با رنگ زیبای لبو و طعم دلپذیرش، برای هر میهمانی و دورهمی مناسب است. این غذا را می‌توان با ترکیبات مختلفی تهیه کرد و هر بار طعم جدیدی را تجربه کرد. در این مطلب، طرز تهیه لبو پلو ترکیبی را به شما آموزش می‌دهیم که ترکیبی از گوشت چرخ‌کرده، زرشک و آجیل است.

مواد لازم:

برنج: ۳ پیمانه
لبو: ۳ عدد متوسط
پیاز: ۲ عدد
گوشت چرخ‌کرده: ۳۰۰ گرم
زرشک: نصف لیوان
خلال پسته و بادام: به میزان لازم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زدرچوبه، پودر سیر و فلفل: به میزان لازم
سماق: نصف قاشق چای‌خوری
دارچین: نوک قاشق چای‌خوری
روغن: به میزان لازم

لبو پلو ترکیبی؛ رنگین کمانی از طعم در سفره شما

طرز تهیه:

آماده‌سازی لبو: لبوها را بشویید و پوست بگیرید. سپس آن‌ها را به قطعات کوچک‌تر تقسیم کنید و در قابلمه بریزید. به اندازه کافی آب اضافه کنید تا روی لبوها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا لبوها کاملا پخته و نرم شوند. پس از پخت، لبوها را از آب خارج کرده و له کنید.
تهیه کوفته قلقلی: پیاز را رنده کرده و همراه با گوشت چرخ‌کرده در یک کاسه بریزید. نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین و پودر سیر را به آن اضافه کنید و خوب گوشت را ورز دهید تا مزه‌ها با هم مخلوط شوند. حالا کوفته قلقلی‌ها را درست کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کنند.
برنج: برنج را از چند ساعت قبل با آب ولرم و کمی نمک خیس کنید.
سرخ کردن کوفته قلقلی‌ها: کوفته قلقلی‌ها را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
تهیه پلو: قابلمه را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. پیاز باقیمانده را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس برنج آبکش شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا کمی سبک شود.
اضافه کردن مواد: زرشک را با کمی آب و شکر تفت دهید تا رنگش باز شود. لبوی له شده را به برنج اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس کوفته قلقلی‌های سرخ شده، زرشک تفت داده شده و ادویه‌ها را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
دم کشیدن: دم‌کنی را روی قابلمه قرار داده و اجازه دهید به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت برنج دم بکشد.
تزیین: پس از دم کشیدن، لبو پلو را در دیس کشیده و با خلال پسته و بادام تزیین کنید.

برای خوشرنگ‌تر شدن لبو پلو می‌توانید از کمی زعفران دم کرده استفاده کنید.
می‌توانید به جای کوفته قلقلی از مرغ ریش ریش شده یا گوشت چرخ‌کرده سرخ شده استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی آب لیمو ترش تازه روی لبو پلو بریزید.
برای تزیین لبو پلو می‌توانید از انواع آجیل و سبزیجات معطر استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.