آمارتکستاریخ انتشار : شنبه 27 بهمن 1403 - 18:10
کد خبر : 616797

لاهماجون: یک غذای خوشمزه و آسان برای مهمانی‌ها

لاهماجون: یک غذای خوشمزه و آسان برای مهمانی‌ها

طرز تهیه لاهماجون ترکیه لاهماجون یک غذای محبوب ترکی است که شباهت زیادی به پیتزا دارد. این غذا از یک خمیر نازک تشکیل شده که با گوشت چرخ کرده طعم دار شده، سبزیجات و ادویه جات پوشانده شده و سپس در فر پخته می شود. در اینجا طرز تهیه لاهماجون آورده شده است: مواد لازم

طرز تهیه لاهماجون ترکیه

لاهماجون یک غذای محبوب ترکی است که شباهت زیادی به پیتزا دارد. این غذا از یک خمیر نازک تشکیل شده که با گوشت چرخ کرده طعم دار شده، سبزیجات و ادویه جات پوشانده شده و سپس در فر پخته می شود. در اینجا طرز تهیه لاهماجون آورده شده است:

مواد لازم برای خمیر:

1 فنجان آب گرم
1 قاشق چایخوری شکر
2 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
2 و نیم فنجان آرد همه منظوره
1 قاشق چایخوری نمک
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

مواد لازم برای رویه:

1/2 کیلوگرم گوشت چرخ کرده (گوسفند یا مخلوط گاو و گوسفند)
1 عدد پیاز متوسط، ریز خرد شده
2 عدد گوجه فرنگی متوسط، ریز خرد شده
1/4 فنجان جعفری تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری زیره سبز
1/4 قاشق چایخوری دارچین
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

لاهماجون: یک غذای خوشمزه و آسان برای مهمانی‌ها
طرز تهیه:

خمیر را آماده کنید: آب گرم، شکر و مخمر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و بگذارید 5-10 دقیقه بماند تا مخمر فعال شود.

آرد و نمک را در یک کاسه جداگانه مخلوط کنید. مخلوط مخمر و روغن زیتون را به آرد اضافه کنید و با دست یا همزن برقی خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود.

خمیر را به شکل یک توپ درآورید و در یک کاسه که با روغن چرب شده قرار دهید. روی آن را با یک پارچه تمیز بپوشانید و بگذارید 1-1.5 ساعت در جای گرم بماند تا حجم آن دو برابر شود.

رویه را آماده کنید: گوشت چرخ کرده، پیاز، گوجه فرنگی، جعفری، رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز، زیره، دارچین، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. با دست مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

فر را گرم کنید: فر را با دمای 250 درجه سانتیگراد (480 درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر را پهن کنید: خمیر را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را روی یک سطح آردپاشی شده به شکل دایره یا بیضی نازک (حدود 1/8 اینچ) پهن کنید.

رویه را اضافه کنید: مخلوط گوشت را به طور مساوی روی خمیر پهن شده بمالید.

لاهماجون را بپزید: لاهماجون را به مدت 8-10 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا خمیر طلایی رنگ و گوشت پخته شود.

سرو کنید: لاهماجون را از فر خارج کنید و با لیمو ترش تازه و جعفری خرد شده سرو کنید.

نکات:

می‌توانید از خمیر آماده پیتزا نیز استفاده کنید.
می‌توانید از سایر سبزیجات مانند فلفل دلمه‌ای یا پیازچه نیز در رویه استفاده کنید.
برای تندتر شدن لاهماجون، می‌توانید مقدار فلفل قرمز را افزایش دهید.
می‌توانید لاهماجون را به صورت رول یا تا شده نیز سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.