لازانیای مرغ و کرم: یک وعده خوشمزه و خانگی
طرز تهیه لازانیای مرغ و کرم: یک غذای کلاسیک و خوشمزه لازانیای مرغ و کرم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیاست. طعم لذیذ مرغ، کرمی بودن سس و لایههای پنیری، آن را به یک غذای دلچسب برای هر وعده تبدیل کرده است. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای
طرز تهیه لازانیای مرغ و کرم: یک غذای کلاسیک و خوشمزه
لازانیای مرغ و کرم یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در سراسر دنیاست. طعم لذیذ مرغ، کرمی بودن سس و لایههای پنیری، آن را به یک غذای دلچسب برای هر وعده تبدیل کرده است. در این مطلب، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم:
ورقههای لازانیا: به مقدار لازم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: 300 گرم
سس بشامل: 1 لیتر (دستور تهیه سس بشامل در ادامه آمده است)
پنیر موزارلا رنده شده: 2 پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: 1/2 پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
برای سس بشامل:
کره: 50 گرم
آرد: 50 گرم
شیر گرم: 1 لیتر
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جوز هندی رنده شده (اختیاری): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آماده سازی سس بشامل:
کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط آب کنید. آرد را اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر گرم را کم کم به آرد و کره اضافه کرده و هم بزنید تا گره نخورد. مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
آماده سازی لایهها:
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ظرف پیرکس مناسب را کمی چرب کنید.
یک لایه سس بشامل در کف ظرف بریزید.
ورقههای لازانیا را روی سس بچینید.
مرغ ریش ریش شده را روی لازانیا پخش کنید.
مقداری پنیر موزارلا و پارمزان روی مرغ بپاشید.
این مراحل را تا پایان مواد تکرار کنید و لایه آخر را با سس بشامل و پنیر بپوشانید.
پخت لازانیا:
ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید تا لازانیا طلایی رنگ و پخته شود.
پس از پخت، لازانیا را از فر خارج کرده و به مدت 10 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی خنک شود.
سپس لازانیا را برش زده و سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر میتوانید به مرغ ریش ریش شده کمی پیاز داغ، قارچ تفت داده شده یا سبزیجات دلخواه اضافه کنید.
میتوانید از انواع پنیرهای دیگر مانند پنیر چدار یا پنیر ریکوتا نیز استفاده کنید.
برای اینکه لازانیا به خوبی بپزد، بهتر است ورقههای لازانیا را قبل از استفاده در آب جوش بپزید.
برای یک طعم غنیتر، میتوانید از کمی خامه به سس بشامل اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0