تاریخ انتشار : دوشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۷
کد خبر : 611610

لازانیای مرغ و اسفناج: یک غذای کلاسیک ایتالیایی

لازانیای مرغ و اسفناج: یک غذای کلاسیک ایتالیایی

طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج: یک غذای خوشمزه و کامل لازانیای مرغ و اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است که با طعم لذیذ و بافت نرمش، همه را شیفته خود می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند. مواد لازم: ورق‌های

طرز تهیه لازانیای مرغ و اسفناج: یک غذای خوشمزه و کامل

لازانیای مرغ و اسفناج یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایتالیایی است که با طعم لذیذ و بافت نرمش، همه را شیفته خود می‌کند. برای تهیه این غذای خوشمزه، به مواد اولیه ساده‌ای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند.

مواد لازم:
ورق‌های لازانیا: به مقدار لازم
سینه مرغ پخته و ریش ریش شده: ۵۰۰ گرم
اسفناج تازه: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
سیر: ۲ حبه (خرد شده)
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
سس بشامل: ۱ لیتر (دستور تهیه در ادامه)
پنیر موزارلا رنده شده: ۲۰۰ گرم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
ریحان تازه (برای تزئین): به مقدار دلخواه
برای تهیه سس بشامل:
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۵۰ گرم
شیر گرم: ۱ لیتر
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جوز هندی (اختیاری): به مقدار کم
طرز تهیه:
تهیه سس بشامل:

کره را در یک قابلمه روی حرارت ملایم آب کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر گرم را کم کم به آرد و کره اضافه کرده و هم بزنید تا گره نخورد.
مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
تهیه مواد میانی:

اسفناج را شسته و خرد کنید.
پیاز و سیر را در روغن زیتون تفت دهید تا نرم شوند.
اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کرده و تفت دهید تا آب آن کشیده شود.
مرغ ریش ریش شده را به اسفناج اضافه کرده و مخلوط کنید.
مونتاژ لازانیا:

کف ظرف پیرکس را کمی روغن بمالید.
یک لایه ورق لازانیا، سپس یک لایه سس بشامل، یک لایه مرغ و اسفناج و در نهایت یک لایه پنیر موزارلا و پارمزان بریزید.
این مراحل را تا تمام شدن مواد تکرار کنید و لایه آخر را با پنیر بپوشانید.
پخت لازانیا:

ظرف لازانیا را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
سرو:

لازانیای آماده را از فر خارج کرده و پس از چند دقیقه استراحت، با ریحان تازه تزیین کنید.
برای اینکه ورق‌های لازانیا راحت‌تر از هم جدا شوند، می‌توانید آن‌ها را قبل از استفاده چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
می‌توانید از انواع پنیرهای دیگر مانند پنیر گودا یا پنیر چدار نیز استفاده کنید.
برای یک طعم متفاوت، می‌توانید به مواد میانی قارچ خرد شده نیز اضافه کنید.
اگر دوست دارید لازانیای شما طعم قارچ داشته باشد، می‌توانید قارچ خرد شده را به سس بشامل اضافه کنید.
برای یک وعده غذایی کامل‌تر، می‌توانید لازانیا را با سالاد همراه کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.