قیصی پلو اردبیلی: ترکیبی بینظیر از شیرینی و شور
قیصی پلو اردبیلی: طعمی اصیل از دیار مغان قیصی پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان اردبیل است که با ترکیبی از برنج، قیسی، گوشت و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این غذا طعم شیرین و ترش دلنشینی دارد و معمولاً در مجالس و مهمانیها سرو میشود. برای تهیه قیصی پلو به مواد زیر نیاز
قیصی پلو اردبیلی: طعمی اصیل از دیار مغان
قیصی پلو یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه استان اردبیل است که با ترکیبی از برنج، قیسی، گوشت و ادویههای مخصوص تهیه میشود. این غذا طعم شیرین و ترش دلنشینی دارد و معمولاً در مجالس و مهمانیها سرو میشود. برای تهیه قیصی پلو به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم:
برنج: ۲ پیمانه
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم (قابل جایگزینی با مرغ)
قیسی خشک: ۲ پیمانه
پیاز: ۲ عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
دارچین: نصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
کشمش: نصف پیمانه (اختیاری)
بادام: نصف پیمانه (اختیاری)
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مواد:
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کنید.
قیسی خشک را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید.
برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید.
تفت دادن گوشت:
پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوشت را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر ادویهها آزاد شود.
رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ غذا قرمز شود.
آب جوش به مقدار لازم اضافه کنید تا گوشت بپزد.
پخت برنج:
برنج خیس خورده را آبکش کنید.
ته دیگ مورد نظر را در قابلمه قرار دهید.
یک لایه برنج، یک لایه گوشت و یک لایه قیسی در قابلمه بچینید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.
لایه آخر را برنج قرار دهید.
زعفران دم کرده را روی برنج بریزید.
به اندازه یک بند انگشت آب جوش روی برنج بریزید.
قابلمه را دم بگذارید تا برنج کاملا پخته شود.
تزیین و سرو:
قیصی پلو را در دیس کشیده و با کشمش و بادام تزیین کنید.
این غذا را به همراه سالاد شیرازی و ماست چکیده سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0