تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۶
کد خبر : 611864

قیسی پلو تبریزی؛ طعم اصیل آذربایجان در سفره شما

قیسی پلو تبریزی؛ طعم اصیل آذربایجان در سفره شما

قیسی پلو تبریزی؛ طعم اصیل آذربایجان در سفره شما قیسی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی آذربایجان است که با ترکیبی از برنج، قیسی خشک، برگه زردآلو و ادویه‌های خوش عطر، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و عطر و طعم آن، هر کسی را به

قیسی پلو تبریزی؛ طعم اصیل آذربایجان در سفره شما

قیسی پلو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی آذربایجان است که با ترکیبی از برنج، قیسی خشک، برگه زردآلو و ادویه‌های خوش عطر، طعمی بی‌نظیر پیدا می‌کند. این غذا معمولاً در مهمانی‌ها و مناسبت‌های خاص سرو می‌شود و عطر و طعم آن، هر کسی را به خود جذب می‌کند.

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو:
برنج: 3 پیمانه
قیسی خشک: 100 گرم
برگه زردآلو: 100 گرم
کره: 100 گرم
پیازداغ: 3 قاشق غذاخوری
دارچین: 1 قاشق چای‌خوری
زعفران دم‌کرده: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
رشته پلویی (اختیاری): 1 پیمانه
طرز تهیه قیسی پلو:
آماده‌سازی قیسی و برگه زردآلو: قیسی و برگه زردآلو را به مدت 30 دقیقه در آب گرم خیس کنید تا نرم شوند. سپس هسته‌های قیسی را جدا کرده و همگی را خرد کنید.
تفت دادن مواد: در یک تابه، کره را آب کرده و پیازداغ را به آن اضافه کنید. سپس قیسی و برگه زردآلو خرد شده را به همراه زردچوبه، فلفل و دارچین به تابه اضافه کرده و تفت دهید تا مواد با هم مخلوط شوند. در نهایت، زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید.
پخت برنج: برنج را از قبل شسته و به مدت 3-4 ساعت خیس کنید. سپس آن را در آب جوش بریزید تا نیم‌پز شود. اگر از رشته پلویی استفاده می‌کنید، آن را نیز به برنج اضافه کنید.
دم کردن پلو: کف یک قابلمه مناسب، کمی روغن بریزید و ته‌دیگ دلخواه خود را قرار دهید. سپس یک لایه برنج آبکش شده، یک لایه از مواد تفت داده شده و دوباره یک لایه برنج بریزید. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید. در نهایت، روی قابلمه را دم‌کنی گذاشته و به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم دم کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از قیسی محلی و تازه استفاده کنید.
برای تزیین پلو می‌توانید از خلال بادام، پسته و یا زرشک استفاده کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید به جای رشته پلویی از رشته فرنگی استفاده کنید.
برای تهیه یک ته دیگ خوشمزه می‌توانید از نان لواش، سیب‌زمینی یا بادمجان استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.