آمارتکستاریخ انتشار : دوشنبه 27 اسفند 1403 - 15:33
کد خبر : 617774

قلیه میگو به سبک اصیل جنوب: دستور پخت کامل با تمام نکات کلیدی

قلیه میگو به سبک اصیل جنوب: دستور پخت کامل با تمام نکات کلیدی

راز و رمز قلیه میگو جنوبی: از تهیه تا سرو به روش سنتی قلیه میگو، خورشتی اصیل و خوشمزه از جنوب ایران، با عطر و طعم بی‌نظیرش، طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب، شما را با طرز تهیه قلیه میگو به روش سنتی و نکات و فوت و فن‌های آن آشنا می‌کنیم. مواد لازم: میگو:

راز و رمز قلیه میگو جنوبی: از تهیه تا سرو به روش سنتی

قلیه میگو، خورشتی اصیل و خوشمزه از جنوب ایران، با عطر و طعم بی‌نظیرش، طرفداران بسیاری دارد. در این مطلب، شما را با طرز تهیه قلیه میگو به روش سنتی و نکات و فوت و فن‌های آن آشنا می‌کنیم.

مواد لازم:

میگو: 500 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
سیر: 4 حبه
گشنیز تازه خرد شده: 300 گرم
شنبلیله تازه خرد شده: 50 گرم
تمر هندی: 1 بسته (حدود 100 گرم)
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری: به مقدار لازم

طرز تهیه:

آماده‌سازی مواد:
میگوها را پاک کرده و بشویید.
پیاز و سیر را خرد کنید.
گشنیز و شنبلیله را نیز پس از پاک کردن و شستن ریز خرد کنید.
تمر هندی را در مقداری آب ولرم خیس کنید و پس از نرم شدن، آن را از صافی رد کنید.

تفت دادن پیاز و سیر:

در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شوند.
سیر خرد شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن بلند شود.

اضافه کردن سبزیجات:

گشنیز و شنبلیله خرد شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10-15 دقیقه تفت دهید تا رنگ سبزیجات تیره شود و آب آنها کشیده شود.

افزودن رب گوجه فرنگی و ادویه‌ها:

رب گوجه فرنگی را به سبزیجات اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود.
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه کاری را نیز به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.

اضافه کردن تمر هندی و میگو:

عصاره تمر هندی را به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت به جوش آید.
میگوها را به خورشت اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید خورشت به مدت 15-20 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا میگوها نرم شوند.

قلیه میگو به سبک اصیل جنوب: دستور پخت کامل با تمام نکات کلیدی
جا افتادن قلیه:

پس از پخت میگوها، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید قلیه میگو به مدت 10 دقیقه استراحت کند تا جا بیفتد.
قلیه میگو را با برنج سرو کنید.

نکات و فوت و فن‌ها:

برای طعم بهتر، از میگوی تازه استفاده کنید.
مقدار شنبلیله نباید بیشتر از مقدار گفته شده باشد چون باعث تلخی قلیه میشود.
برای اینکه قلیه میگو طعم جنوبی اصیل داشته باشد، از تمر هندی جنوب استفاده کنید.
می‌توانید برای طعم تندتر، از فلفل قرمز تند نیز در تهیه قلیه میگو استفاده کنید.
برای جلوگیری از سفت شدن میگوها، آنها را بیش از حد نپزید.
برای غلیظ شدن خورشت قلیه میتوانید در انتهای کار یک قاشق ارد تفت داده شده به خورشت اضافه نمایید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.