تاریخ انتشار : شنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۲
کد خبر : 61650

فیلم‌های سینمای ایران این روزها چقدر می‌فروشند؟/ سنت تفریحی فیلم‌دیدن هنوز پابرجاست

فیلم‌های سینمای ایران این روزها چقدر می‌فروشند؟/ سنت تفریحی فیلم‌دیدن هنوز پابرجاست

فیلم‌های سینمای ایران این روزها چقدر می‌فروشند؟/ سنت تفریحی فیلم‌دیدن هنوز پابرجاست – اخبار فرهنگی – به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با افزایش فیلم‌های جدید به سبد اکران سینماهای کشور، شاهد با..

فیلم‌های سینمای ایران این روزها چقدر می‌فروشند؟/ سنت تفریحی فیلم‌دیدن هنوز پابرجاست – اخبار فرهنگی –

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، با افزایش فیلم‌های جدید به سبد اکران سینماهای کشور، شاهد بازگشت و استقبال تعداد زیادی از مردم به سینماهای کشور هستیم. در زمان حاضر فیلم‌های کمدی، قهرمانی، درام اجتماعی و ترسناک در سینماهای کشور در حال اکران است، از این میان هنوز فیلم‌های کمدی گوی سبقت را در اکران از دیگر فیلم‌های سینمایی ربوده‌اند، البته فیلم‌های درام‌ قهرمانی و اجتماعی مانند "منصور" و "قهرمان" در فروش وضعیت مناسبی دارند و حتی به‌عنوان رقیب جدی برای فیلمی مانند دینامیت تلقی می‌شدند اما با اضافه شدن فیلم کمدی "گشت۳" گیشه بار دیگر گزینه کمدی را بیشتر از دیگر گونه‌های سینمایی پسندید.

در زمان حاضر بر اساس فروش گیشه سینمای ایران از چهارشنبه، که فیلم‌های جدید به اکران اضافه شده‌اند، "گشت۳" با ۳ میلیارد، "دینامیت" با ۸۳۰ میلیون، "قهرمان" با ۶۰۰ میلیون و "منصور" با ۲۷۰ میلیون تومان فیلم‌های پرفروش امروز سینمای کشورند.

فیلم "حکم تجدیدنظر" نیز که همراه با "گشت۳" به سینماها آمده است، از دیگر رقبا عقب مانده و با ۷۸ میلیون تومان در جایگاه پنجم گیشه سینما ایستاده است. "آپاچی" نیز با ۶۰ میلیون در جایگاه بعدی ایستاده است، "پوست" 27 میلیون و "تومان" 9 میلیون و ۴۰۰ هزار تومان در آخر هفته قبل فروش داشته‌‌اند.

اما در کل فروش فیلم‌های در حال اکران، دینامیت ۲۳ میلیارد، قهرمان ۷ میلیارد، گشت۳ با ۳ میلیارد، منصور ۷۰۰ میلیون و پوست ۶۹۰ میلیون فروش داشته‌اند.

در این میان آنچه مشخص است اولویت انتخاب فیلم‌های کمدی توسط مردم در سینماهای کشور است، می‌توان این موضوع را این‌گونه تحلیل کرد که فضای مفرح و شاد و گذراندن زمانی به تفریح برای مردم، هنوز اصلی‌ترین علت رفتن مردم به سینما در ایران است، چیزی که در سال‌های اخیر شکل گرفته و دیگر خود به یک سنت بدل شده است. سینماگران و فیلم‌سازان نیز با علم به این موضوع فیلم‌های تجاری و گیشه‌پسند می‌سازند اما آنچه در اینجا مغفول می‌ماند، اثرگذاری فرهنگی فیلم‌ها در جامعه است، فیلم‌ها می‌توانند با بار غنی محتوایی و زیبایی‌شناسی دیدگاه و رفتار مردم را ارتقا ببخشند، اما این مسئله مهم چقدر با فیلم‌های کمدی روز قابل استنباط است، فیلم‌هایی که عموماً با شوخی‌ها و فضای شاد قصد جذب مخاطب و فروش در گیشه را دارند و محتوا و مفهوم جدی و اثربخش در آنان کمتر دیده می‌شود؟

البته فیلم‌های درام ما نیز خالی از اشکال نیستند اما در نهایت می‌توان آنان را فیلم‌هایی که به مسائل مهم و جدی می‌پردازند به حساب آورد، که توانایی ایجاد محلی برای تفکر و بهبود فرهنگ را در سینمای ایران دارند.

تعداد فیلم‌های ثبت‌شده در چهلمین جشنواره فجر به ۵۰ رسید/ استفاده از ظرفیت حداکثری سینماها برای اکران مردمی

انتهای پیام/+

منبع خبر

ارون گروپس

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.