تاریخ انتشار : پنجشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۲
کد خبر : 612006

فُیژن ایرانی-غربی: مرغ سوخاری با فسنجان و لوبیا سبز

فُیژن ایرانی-غربی: مرغ سوخاری با فسنجان و لوبیا سبز

ترکیب بی‌نظیر طعم‌ها: مرغ سوخاری با لوبیا سبز فسنجان این ترکیب جذاب و نوآورانه، تلفیقی از طعم‌های کلاسیک ایرانی و غربی است. مرغ سوخاری ترد و خوشمزه همراه با فسنجان غنی و لوبیا سبز ترد، یک غذای مجلسی و خاطره‌انگیز را خلق می‌کند. مواد لازم: برای مرغ سوخاری: سینه مرغ: 500 گرم آرد: 1 پیمانه

ترکیب بی‌نظیر طعم‌ها: مرغ سوخاری با لوبیا سبز فسنجان

این ترکیب جذاب و نوآورانه، تلفیقی از طعم‌های کلاسیک ایرانی و غربی است. مرغ سوخاری ترد و خوشمزه همراه با فسنجان غنی و لوبیا سبز ترد، یک غذای مجلسی و خاطره‌انگیز را خلق می‌کند.

مواد لازم:
برای مرغ سوخاری:

سینه مرغ: 500 گرم
آرد: 1 پیمانه
تخم مرغ: 1 عدد
آرد سوخاری: 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن برای سرخ کردن
برای فسنجان:

گردو: 300 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه: 1/2 قاشق چای‌خوری
دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
برای لوبیا سبز:

لوبیا سبز: 250 گرم
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه:
مرغ سوخاری:

سینه مرغ را به قطعات دلخواه برش دهید.
مرغ‌ها را ابتدا در آرد، سپس در تخم مرغ زده شده و در نهایت در آرد سوخاری بغلطانید.
در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و پخته شود.
فسنجان:

گردوها را آسیاب کنید تا خمیری شوند.
پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.
رب انار، شکر، زردچوبه، دارچین، نمک و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
آب جوش اضافه کرده و اجازه دهید با حرارت ملایم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت بپزد.
لوبیا سبز:

لوبیا سبز را تمیز کرده و خرد کنید.
سیر را رنده کرده و با روغن زیتون، نمک و فلفل مخلوط کنید.
لوبیا سبز را در تابه تفت دهید تا نرم شود.
مخلوط سیر و روغن را اضافه کرده و تفت دهید تا طعم‌ها به خورد هم بروند.
سرو:

مرغ سوخاری را همراه با فسنجان و لوبیا سبز تفت داده شده در ظرف سرو بچینید. با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه تزئین کنید.

نکات:

برای طعم بهتر، می‌توانید از مرغ ران یا بال نیز استفاده کنید.
برای فسنجان ملس‌تر، می‌توانید مقدار شکر را کمی بیشتر کنید.
برای تزیین می‌توانید از زرشک یا خلال بادام استفاده کنید.
برای یک غذای کامل‌تر، می‌توانید همراه این غذا سالاد شیرازی نیز سرو کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.