فُیوژن ایرانی-ایتالیایی: حلوا برنج با پنیر موزارلا
حلوا برنج با پنیر موزارلا: یک دسر متفاوت و خوشمزه حلوا برنج با پنیر موزارلا یک ترکیب جالب و نوآورانه از دو طعم محبوب است که میتواند یک دسر متفاوت و خوشمزه را برای مهمانیها و دورهمیهای شما به ارمغان بیاورد. این دسر با ترکیب بافت نرم حلوا برنج و کشسانی پنیر موزارلا، طعمی منحصر
حلوا برنج با پنیر موزارلا: یک دسر متفاوت و خوشمزه
حلوا برنج با پنیر موزارلا یک ترکیب جالب و نوآورانه از دو طعم محبوب است که میتواند یک دسر متفاوت و خوشمزه را برای مهمانیها و دورهمیهای شما به ارمغان بیاورد. این دسر با ترکیب بافت نرم حلوا برنج و کشسانی پنیر موزارلا، طعمی منحصر به فرد پیدا میکند.
مواد لازم:
برنج: یک پیمانه
شیر: ۳ پیمانه
شکر: یک پیمانه
گلاب: یک چهارم پیمانه
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
کره: ۵۰ گرم
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم (رنده شده)
دارچین: به مقدار لازم (برای تزیین)
طرز تهیه:
آماده سازی برنج: برنج را از شب قبل خیس کنید و سپس آن را با شیر بپزید تا کاملا پخته و نرم شود.
تهیه شربت: در یک قابلمه جداگانه، شکر و گلاب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود و شربت غلیظ شود. زعفران دم کرده را به شربت اضافه کنید.
تفت دادن برنج: کره را در یک تابه بزرگ آب کنید و برنج پخته شده را به آن اضافه کنید. برنج را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود و کمی طلایی رنگ شود.
اضافه کردن پنیر موزارلا: پنیر موزارلا را به برنج تفت داده شده اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا پنیر آب شود و با برنج مخلوط شود.
اضافه کردن شربت: شربت آماده شده را به مخلوط برنج و پنیر اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
سرو: حلوا را در ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین تزیین کنید.
نکات مهم:
برای تهیه این حلوا میتوانید از هر نوع برنجی که برای تهیه حلوا استفاده میشود، استفاده کنید.
میزان شیر و شکر را میتوانید با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
برای اینکه حلوا شل نشود، بهتر است برنج را کاملا خشک کنید و سپس پنیر و شربت را به آن اضافه کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از خلال بادام یا پسته برای تزیین حلوا استفاده کنید.
پنیر موزارلا: میتوانید از پنیر موزارلای رنده شده یا تکهای استفاده کنید. اگر از پنیر موزارلای تکهای استفاده میکنید، آن را به قطعات کوچک خرد کنید و سپس به حلوا اضافه کنید.
زمان پخت: زمان پخت برنج به نوع برنج و میزان آبی که به آن اضافه میکنید بستگی دارد.
حرارت: حرارت را در طول پخت برنج و تفت دادن مواد باید ملایم نگه دارید تا مواد نسوزد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0