تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 - 14:59 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619613

فلافل نخود فرنگی: کشف یک طعم سبز و بی‌نظیر

فلافل نخود فرنگی: کشف یک طعم سبز و بی‌نظیر

فلافل نخود فرنگی، طعمی متفاوت و دوست‌داشتنی از دل سبزیجات اگر از طعم تکراری فلافل نخود خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یک بار فلافل نخود فرنگی را امتحان کنید. این فلافل با عطر و طعم ملایم و شیرین نخود فرنگی، تجربه‌ای کاملاً متفاوت از فلافل‌های سنتی به شما ارائه می‌دهد. تهیه آن نیز بسیار ساده است

فلافل نخود فرنگی، طعمی متفاوت و دوست‌داشتنی از دل سبزیجات

اگر از طعم تکراری فلافل نخود خسته شده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم یک بار فلافل نخود فرنگی را امتحان کنید. این فلافل با عطر و طعم ملایم و شیرین نخود فرنگی، تجربه‌ای کاملاً متفاوت از فلافل‌های سنتی به شما ارائه می‌دهد. تهیه آن نیز بسیار ساده است و می‌توانید به راحتی در منزل آن را درست کنید.

مواد لازم

۳۰۰ گرم نخود فرنگی (تازه یا کنسرو شده)
۱ عدد سیب زمینی متوسط پخته شده
۲ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری شوید خشک (اختیاری)
آرد سوخاری به مقدار لازم
نمک، فلفل و ادویه فلافل به مقدار دلخواه
روغن برای سرخ کردن

فلافل نخود فرنگی: کشف یک طعم سبز و بی‌نظیر
طرز تهیه

اگر از نخود فرنگی تازه استفاده می‌کنید، آن را بخارپز یا آب‌پز کنید تا نرم شود. نخود فرنگی کنسرو شده نیازی به پختن ندارد.
نخود فرنگی پخته یا کنسرو شده، سیب زمینی پخته و سیر را با گوشتکوب برقی یا میکسر به خوبی له کنید تا یکدست شوند.
تخم مرغ، شوید خشک (در صورت استفاده)، نمک، فلفل و ادویه فلافل را به مخلوط اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید.
کم کم آرد سوخاری را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد به غلظتی برسد که بتوانید به آن شکل دهید (نه خیلی سفت و نه خیلی شل).
در یک تابه گود، روغن را داغ کنید.
از مواد فلافل به اندازه دلخواه بردارید و با دست یا قالب مخصوص، به آن شکل دهید.
فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا هر دو طرف آن‌ها طلایی و برشته شود.
فلافل‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

نکات

می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند جعفری یا گشنیز خرد شده نیز در تهیه این فلافل استفاده کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید کمی پیاز رنده شده و آب گرفته نیز به مواد اضافه کنید.
میزان آرد سوخاری بستگی به میزان رطوبت مواد شما دارد، پس کم کم اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.