فتوچینی خامهای: یک لذت ایتالیایی
طرز تهیه فتوچینی با سس خامه: یک غذای ایتالیایی کلاسیک و لذیذ فتوچینی با سس خامه یکی از محبوبترین و سادهترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم کرمی و دلپذیرش، همیشه طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پاستا خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند. مواد لازم: فتوچینی: به
طرز تهیه فتوچینی با سس خامه: یک غذای ایتالیایی کلاسیک و لذیذ
فتوچینی با سس خامه یکی از محبوبترین و سادهترین غذاهای ایتالیایی است که با طعم کرمی و دلپذیرش، همیشه طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این پاستا خوشمزه، به مواد اولیه سادهای نیاز دارید که به راحتی در دسترس هستند.
مواد لازم:
فتوچینی: به مقدار دلخواه
خامه صبحانه: یک بسته
کره: ۵۰ گرم
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: یک پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده: به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
جوز هندی (اختیاری): به مقدار کم
سیر: ۲ حبه (اختیاری)
طرز تهیه:
پخت فتوچینی:
یک قابلمه بزرگ آب را به جوش آورید و مقداری نمک به آن اضافه کنید.
فتوچینی را طبق دستور روی بسته بندی آن بپزید و آبکش کنید. کمی از آب پاستا را نگه دارید.
تهیه سس خامهای:
در یک تابه بزرگ، کره را روی حرارت ملایم آب کنید.
آرد را به کره اضافه کرده و به مدت یک دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
شیر گرم را کم کم به آرد و کره اضافه کرده و هم بزنید تا گره نخورد.
مخلوط را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
خامه صبحانه، نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به سس اضافه کرده و هم بزنید.
اگر دوست دارید طعم سیر به سس بدهید، سیر رنده شده را نیز اضافه کنید.
مخلوط کردن مواد:
فتوچینی آبکش شده را به سس خامهای اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا همه جای فتوچینی به سس آغشته شود.
در صورت نیاز، کمی از آب پاستا را به مخلوط اضافه کنید تا سس غلیظتر شود.
پنیر پارمزان رنده شده را روی پاستا بپاشید.
سرو:
فتوچینی را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با برگ جعفری تازه تزیین کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0