غذای سریع و خوشمزه: سیبزمینی و تخممرغ به سبک جدید
طرز تهیه خوراک سیبزمینی و تخممرغ: یک غذای ساده و خوشمزه مواد لازم: سیبزمینی: 4 عدد متوسط تخممرغ: 4 عدد پیاز: 1 عدد متوسط سیر: 2 حبه فلفل دلمه: 1 عدد (به دلخواه) گوجه فرنگی: 2 عدد (به دلخواه) روغن زیتون: به مقدار لازم نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه ادویههای دلخواه (مثل زردچوبه،
طرز تهیه خوراک سیبزمینی و تخممرغ: یک غذای ساده و خوشمزه
مواد لازم:
سیبزمینی: 4 عدد متوسط
تخممرغ: 4 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
سیر: 2 حبه
فلفل دلمه: 1 عدد (به دلخواه)
گوجه فرنگی: 2 عدد (به دلخواه)
روغن زیتون: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
ادویههای دلخواه (مثل زردچوبه، پاپریکا، آویشن): به مقدار دلخواه
طرز تهیه:
آمادهسازی مواد:
سیبزمینیها را پوست کنده و به مکعبهای کوچک برش بزنید.
پیاز و سیر را ریز خرد کنید.
فلفل دلمه و گوجه فرنگی را نیز به دلخواه خرد کنید.
تخممرغها را در یک ظرف جداگانه بشکنید.
تفت دادن پیاز و سیر:
در یک تابه مناسب، روغن زیتون را گرم کنید.
پیاز و سیر خرد شده را به تابه اضافه کرده و تا زمانی که طلایی رنگ شوند، تفت دهید.
اضافه کردن سیبزمینی:
سیبزمینیهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 5-7 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
اضافه کردن سبزیجات:
فلفل دلمه و گوجه فرنگی خرد شده را به تابه اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند.
ایجاد حفرهها:
با پشت قاشق در مخلوط سیبزمینی و سبزیجات، حفرههایی ایجاد کنید.
شکستن تخممرغها:
تخممرغها را یکی یکی در حفرههایی که ایجاد کردهاید، بشکنید.
پختن:
روی تابه را با فویل پوشانده و به مدت 10-15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید تا تخممرغها بسته شوند.
اضافه کردن ادویهها:
قبل از سرو، نمک، فلفل سیاه و سایر ادویههای دلخواه را به غذا اضافه کنید.
نکات:
میتوانید از پنیر رنده شده برای روی غذا استفاده کنید.
برای طعمدار کردن بیشتر غذا، میتوانید از سبزیجات معطر مانند جعفری و شوید استفاده کنید.
برای یک غذای کاملتر، میتوانید نان تست یا برنج را به همراه این خوراک سرو کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0