تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 - 21:44 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 618762

عطر بهار در عصرانه‌تان: طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

عطر بهار در عصرانه‌تان: طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج؛ یک عصرانه بهاری دلپذیر با فرارسیدن فصل بهار و شکوفایی گل‌ها، تهیه شیرینی‌های خانگی با طعم و عطر بهاری می‌تواند لذت این فصل را دوچندان کند. رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج، یکی از همین شیرینی‌های خوشمزه و معطری است که می‌تواند زینت‌بخش

طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج؛ یک عصرانه بهاری دلپذیر

با فرارسیدن فصل بهار و شکوفایی گل‌ها، تهیه شیرینی‌های خانگی با طعم و عطر بهاری می‌تواند لذت این فصل را دوچندان کند. رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج، یکی از همین شیرینی‌های خوشمزه و معطری است که می‌تواند زینت‌بخش میز عصرانه شما در این فصل دل‌انگیز باشد. در ادامه، طرز تهیه این شیرینی خانگی خوش‌طعم و عطر به شما آموزش داده می‌شود:

مواد لازم برای تهیه رول بادام و عسل

بادام آسیاب شده: 2 پیمانه
عسل طبیعی: ½ پیمانه (میزان عسل بسته به شیرینی دلخواه شما قابل تنظیم است)
گلاب: 2 قاشق غذاخوری
پودر هل: ½ قاشق چایخوری (اختیاری)
نان لواش نرم و تازه: به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه شربت بهار نارنج:

شکر: 1 پیمانه
آب: ½ پیمانه
آب بهار نارنج تازه: ¼ پیمانه
آبلیمو تازه: 1 قاشق چایخوری (برای جلوگیری از شکرک زدن)

عطر بهار در عصرانه‌تان: طرز تهیه رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج
مراحل تهیه رول بادام و عسل

آماده‌سازی مواد میانی: در یک کاسه مناسب، بادام آسیاب شده را با عسل، گلاب و پودر هل (در صورت استفاده) به خوبی مخلوط کنید تا یک خمیر منسجم به دست آید. میزان عسل را می‌توانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید. اگر خمیر کمی سفت به نظر می‌رسید، می‌توانید مقدار کمی گلاب به آن اضافه کنید تا نرم‌تر شود.
آماده‌سازی نان لواش: نان‌های لواش را روی سطح صافی پهن کنید. در صورت تمایل می‌توانید لبه‌های نان را کمی برش دهید تا رول‌ها یکدست‌تر شوند.
پر کردن نان‌ها: مقداری از مخلوط بادام و عسل را به طور یکنواخت روی سطح هر نان لواش پخش کنید. دقت کنید که لایه‌ای نازک از مواد روی نان قرار بگیرد تا رول کردن آن آسان‌تر باشد.
رول کردن نان‌ها: نان‌های لواش پر شده را به آرامی و محکم رول کنید. سعی کنید رول‌ها تا حد امکان فشرده باشند تا پس از برش، شکل خود را حفظ کنند.
برش رول‌ها: رول‌های آماده شده را با یک چاقوی تیز به قطعات دلخواه (معمولاً به طول 3-4 سانتی‌متر) برش دهید.
چیدن در ظرف: رول‌های بادام و عسل برش خورده را در یک ظرف مناسب بچینید.

مراحل تهیه شربت بهار نارنج

تهیه شربت پایه: در یک قابلمه کوچک، شکر و آب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. به آرامی هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
جوشاندن شربت: حرارت را کمی زیاد کنید تا شربت به جوش آید. پس از جوش آمدن، حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 5-7 دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.
افزودن بهار نارنج و آبلیمو: قابلمه را از روی حرارت بردارید و آب بهار نارنج و آبلیمو تازه را به شربت اضافه کنید. به آرامی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.
خنک کردن شربت: شربت بهار نارنج را در دمای محیط قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

سرو رول بادام و عسل با شربت بهار نارنج

برای سرو این عصرانه بهاری خوشمزه، رول‌های بادام و عسل را در ظرف مورد نظر بچینید و مقداری از شربت خنک بهار نارنج را روی آن‌ها بریزید. عطر دلنشین بهار نارنج، طعم شیرین عسل و بافت مطبوع بادام، ترکیبی بی‌نظیر را برای یک عصرانه بهاری دلپذیر خلق خواهد کرد. می‌توانید این شیرینی‌ها را به همراه یک فنجان چای بهار نارنج یا دمنوش‌های گیاهی دیگر سرو نمایید و از طعم و عطر بهاری آن لذت ببرید. نوش جان!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.