تاریخ انتشار : چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404 - 17:00 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 618656

عطر بهار در سفره شما: دستور پخت کوکوی برگ سیر به سبک شمالی

عطر بهار در سفره شما: دستور پخت کوکوی برگ سیر به سبک شمالی

آموزش گام به گام کوکوی برگ سیر: یک غذای محلی خوشمزه از شمال مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ سیر به روش اصیل شمالی: برگ سیر تازه و جوان: نیم کیلوگرم تخم‌مرغ: ۴ عدد آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره: به مقدار لازم برای سرخ کردن نمک: به مقدار لازم فلفل

آموزش گام به گام کوکوی برگ سیر: یک غذای محلی خوشمزه از شمال

مواد لازم برای تهیه کوکوی برگ سیر به روش اصیل شمالی:

برگ سیر تازه و جوان: نیم کیلوگرم
تخم‌مرغ: ۴ عدد
آرد سفید گندم: ۲ قاشق غذاخوری
روغن مایع یا کره: به مقدار لازم برای سرخ کردن
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
زردچوبه: نصف قاشق چایخوری (اختیاری)

مراحل تهیه کوکوی برگ سیر به روش اصیل شمالی

آماده‌سازی برگ سیر: در اولین مرحله از تهیه این کوکوی خوشمزه، لازم است برگ‌های تازه و جوان سیر را به دقت بشویید تا هرگونه گل و لای و آلودگی از آن‌ها پاک شود. پس از شستشو، برگ‌های سیر را بر روی یک تخته آشپزی قرار داده و با استفاده از یک چاقوی تیز، آن‌ها را به صورت ریز و یکنواخت خرد کنید. توجه داشته باشید که هرچه برگ‌های سیر ریزتر خرد شوند، کوکوی شما بافت لطیف‌تری خواهد داشت.

مخلوط کردن مواد: در یک کاسه مناسب و جادار، تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و با استفاده از یک چنگال یا همزن دستی به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده آن‌ها کاملاً با یکدیگر مخلوط شده و یکدست شوند. در این مرحله، آرد سفید گندم را به تدریج به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و به طور مداوم هم بزنید تا از ایجاد گلوله در مخلوط جلوگیری شود و یک مایع صاف و یکنواخت حاصل گردد.

افزودن برگ سیر و ادویه‌ها: حال، برگ سیر خرد شده را به مخلوط تخم‌مرغ و آرد اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا برگ‌های سیر به طور یکنواخت در تمام مواد پخش شوند. در این مرحله، نوبت به افزودن ادویه‌ها می‌رسد. نمک و فلفل سیاه را به مقدار دلخواه به مواد اضافه کنید و در صورت تمایل، می‌توانید از نصف قاشق چایخوری زردچوبه نیز برای رنگ و عطر بهتر کوکو استفاده نمایید. تمام مواد را به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا عطر ادویه‌ها در تمام مواد پخش شود.

سرخ کردن کوکو: یک تابه مناسب با اندازه متوسط را بر روی حرارت ملایم قرار دهید و مقدار مناسبی روغن مایع یا کره در آن بریزید. اجازه دهید روغن یا کره به خوبی داغ شود. پس از داغ شدن روغن، مخلوط کوکوی برگ سیر را به طور یکنواخت در تابه بریزید و با پشت قاشق آن را صاف و یکدست کنید.

پخت کوکو: حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید یک طرف کوکو به آرامی بپزد و طلایی رنگ شود. این مرحله ممکن است حدود ۵ تا ۷ دقیقه طول بکشد. برای اینکه کوکو به طور کامل و یکنواخت بپزد، می‌توانید در تابه را نیز ببندید. پس از اینکه یک طرف کوکو طلایی شد، با استفاده از یک کفگیر بزرگ، کوکو را به دقت برگردانید تا طرف دیگر آن نیز به همین صورت سرخ و طلایی شود.

سرو کوکو: پس از اینکه هر دو طرف کوکو به خوبی سرخ و طلایی شدند و کوکو کاملاً پخت، آن را از تابه خارج کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوکوی برگ سیر خوشمزه و اصیل شمالی شما آماده سرو است. این کوکو را می‌توانید به صورت گرم همراه با نان، برنج یا به عنوان یک پیش‌غذا یا میان‌وعده میل نمایید. نوش جان!

عطر بهار در سفره شما: دستور پخت کوکوی برگ سیر به سبک شمالی

نکات مهم در تهیه کوکوی برگ سیر

برای داشتن عطر و طعم بهتر، از برگ سیر تازه و جوان که در فصل بهار در دسترس است، استفاده کنید.
میزان برگ سیر را می‌توانید بر اساس ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
در صورت تمایل می‌توانید از سبزیجات معطر دیگری مانند شوید یا گشنیز خرد شده نیز در تهیه این کوکو استفاده نمایید.
برای پخت یکنواخت‌تر، حرارت زیر تابه باید ملایم باشد.
می‌توانید این کوکو را در فر نیز تهیه کنید. برای این منظور، مخلوط کوکو را در یک ظرف مناسب فر بریزید و در فر از قبل گرم

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.