طعم خاطره انگیز کودکی: سوپ شیر ساده و خوشمزه
طرز تهیه سوپ شیر: یک غذای گرم و دلچسب برای روزهای سرد سوپ شیر، یکی از غذاهای محبوب و مقوی ایرانی است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. این سوپ با طعم ملایم و بافت نرمش، برای تمام سنین مناسب است. در ادامه، طرز تهیه سوپ شیر به همراه نکات و فوت و فنهای
طرز تهیه سوپ شیر: یک غذای گرم و دلچسب برای روزهای سرد
سوپ شیر، یکی از غذاهای محبوب و مقوی ایرانی است که طرز تهیه آن بسیار ساده است. این سوپ با طعم ملایم و بافت نرمش، برای تمام سنین مناسب است. در ادامه، طرز تهیه سوپ شیر به همراه نکات و فوت و فنهای آن را برای شما شرح میدهیم.
مواد لازم:
سینه مرغ: 1 عدد
پیاز: 1 عدد متوسط
هویج: 2 عدد متوسط
جو پرک: 1 پیمانه
شیر: 2 لیوان
قارچ (اختیاری): 250 گرم
آبلیمو: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
کره یا روغن: برای سرخ کردن
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ و سبزیجات:
سینه مرغ را با آب و کمی نمک و لیمو ترش بشویید و به همراه یک عدد پیاز، هویج و کمی زردچوبه در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مرغ بپزد.
پس از پخت مرغ، آن را از آب مرغ جدا کرده و ریش ریش کنید.
هویج را نگینی خرد کنید و قارچ را نیز اسلایس کنید.
پخت سوپ:
آب مرغ را از صافی رد کنید و دوباره داخل قابلمه بریزید.
جو پرک را به آب مرغ اضافه کرده و اجازه دهید تا به مدت 15 دقیقه بپزد.
هویج و قارچ را به سوپ اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه دیگر بپزید.
مرغ ریش ریش شده را به سوپ اضافه کنید.
شیر را به آرامی و همزمان به سوپ اضافه کنید تا گلوله نشود.
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مقدار دلخواه به سوپ اضافه کرده و خوب هم بزنید.
سوپ را به مدت 5 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم قرار دهید تا جا بیفتد.
سرو:
سوپ را در کاسه ریخته و با آبلیمو، نان تست یا نان تست شده تزیین کنید.
نکات و فوت و فن:
برای اینکه سوپ غلیظتر شود، میتوانید از کمی آرد نخودچی یا نشاسته ذرت استفاده کنید. آرد را در کمی آب سرد حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
برای اینکه طعم سوپ بهتر شود، میتوانید از کمی خامه یا کره در انتهای پخت استفاده کنید.
اگر دوست دارید سوپتان رنگ طلایی داشته باشد، کمی زعفران دم کرده به آن اضافه کنید.
برای اینکه سوپ شیر نسوزد، بهتر است آن را با حرارت ملایم بپزید و مرتب هم بزنید.
برای اینکه شیر بریده نشود، آن را به آرامی و همزمان با هم زدن به سوپ اضافه کنید.
اگر از شیر پرچرب استفاده کنید، سوپ شما خوشمزهتر خواهد شد.
میتوانید به جای جو پرک از برنج شکسته یا ماکارونی ریز استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0