تاریخ انتشار : شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۵
کد خبر : 614414

طعم تابستان در یک لیوان: هویج گلاسه

طعم تابستان در یک لیوان: هویج گلاسه

دو روش خوشمزه برای تهیه هویج گلاسه خانگی هویج گلاسه، یک دسر خنک و سالم است که در فصل تابستان بسیار محبوب است. این دسر علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از ویتامین A و فیبر است. در ادامه دو روش ساده و خوشمزه برای تهیه هویج گلاسه در خانه را برای شما آماده کرده‌ایم: روش

دو روش خوشمزه برای تهیه هویج گلاسه خانگی

هویج گلاسه، یک دسر خنک و سالم است که در فصل تابستان بسیار محبوب است. این دسر علاوه بر طعم دلپذیر، سرشار از ویتامین A و فیبر است. در ادامه دو روش ساده و خوشمزه برای تهیه هویج گلاسه در خانه را برای شما آماده کرده‌ایم:

روش اول: هویج گلاسه کلاسیک
مواد لازم:

هویج: 500 گرم
شیر: 2 لیوان
شکر: به مقدار دلخواه (بسته به ذائقه)
وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری
دارچین: 1/4 قاشق چای‌خوری (اختیاری)
یخ: به مقدار لازم

طرز تهیه:

هویج‌ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک خرد کنید.
هویج‌ها را همراه با شیر در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا نرم شوند.
مخلوط هویج و شیر را به همراه شکر، وانیل و دارچین (در صورت استفاده) در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا سرد شود.
هنگام سرو، مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی بزنید تا پف کند.
هویج گلاسه را در ظرف مورد نظر ریخته و با یخ تزئین کنید.

طعم تابستان در یک لیوان: هویج گلاسه

روش دوم: هویج گلاسه با طعم پرتقال
مواد لازم:

هویج: 500 گرم
آب پرتقال تازه: 1 لیوان
ماست یونانی: 1 لیوان
عسل: به مقدار دلخواه
پوست پرتقال رنده شده: 1 قاشق چای‌خوری
یخ خرد شده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

هویج‌ها را پوست بگیرید و رنده کنید.
هویج رنده شده، آب پرتقال، ماست یونانی، عسل و پوست پرتقال رنده شده را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
مخلوط را در ظرفی مناسب ریخته و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا سرد شود.
هنگام سرو، مخلوط را از فریزر خارج کرده و با همزن برقی بزنید تا پف کند.
هویج گلاسه را در ظرف مورد نظر ریخته و با یخ خرد شده تزئین کنید.

نکات مهم:

برای شیرین کردن هویج گلاسه می‌توانید از عسل، شکر یا خرما استفاده کنید.
برای تزیین هویج گلاسه می‌توانید از مغزها، میوه‌های خشک یا برگ نعناع استفاده کنید.
می‌توانید به جای ماست یونانی از خامه یا شیر استفاده کنید.
برای طعم‌دار کردن هویج گلاسه می‌توانید از ادویه‌های دیگری مانند زنجبیل یا هل استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.