طعم تابستان در بشقاب شما: خوراک مرغ با سس شاه توت
خوراک مرغ با سس شاه توت: یک غذای خوشمزه و تابستانی مواد لازم برای ۴ نفر: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع ۲۵ گرم آرد سفید ۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه ۱۵۰ میلیلیتر آب مرغ پوست رنده شده یک عدد لیموترش ۳ شاخه نعناع تازه (خرد شده) ۱۵۰
خوراک مرغ با سس شاه توت: یک غذای خوشمزه و تابستانی
مواد لازم برای ۴ نفر:
۴ عدد سینه مرغ
۲۵ گرم کره
۱ قاشق غذاخوری روغن مایع
۲۵ گرم آرد سفید
۳ قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه
۱۵۰ میلیلیتر آب مرغ
پوست رنده شده یک عدد لیموترش
۳ شاخه نعناع تازه (خرد شده)
۱۵۰ میلیلیتر خامه
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱۰۰ گرم شاه توت تازه
۵۰ گرم شاه توت برای تزئین
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
آماده سازی مرغ: سینههای مرغ را شسته و خشک کنید و به صورت ورقهای برش بزنید.
تفت دادن مرغ: کره و روغن را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغها را در تابه قرار داده و از هر طرف به مدت چند دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. مرغها را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
تهیه سس: آرد را به تابه اضافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. آب مرغ، آب لیموترش، پوست لیمو و نعناع خرد شده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید تا سس یکدست شود. اجازه دهید سس به جوش آید و غلیظ شود.
اضافه کردن مرغ: مرغهای تفت داده شده را به سس اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت دهید تا مرغها کاملا پخته شوند.
تهیه سس خامهای: در یک کاسه جداگانه، زرده تخم مرغ و خامه را با همزن بزنید تا یکدست شود. سپس این مخلوط را به آرامی به سس اضافه کرده و هم بزنید.
اضافه کردن شاه توت: شاه توتها را به سس اضافه کرده و به مدت ۲-۳ دقیقه حرارت دهید تا گرم شوند.
سرو: خوراک مرغ با سس شاه توت را در ظرف مورد نظر ریخته و با شاه توت و نعناع تازه تزیین کنید.
نکات:
میتوانید از ران مرغ نیز برای تهیه این غذا استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از کمی عسل یا شربت افرا به سس اضافه کنید.
اگر به شاه توت دسترسی ندارید، میتوانید از توت فرنگی یا بلوبری نیز استفاده کنید.
برای تهیه سس غلیظتر، میتوانید از کمی نشاسته ذرت استفاده کنید.
این غذا را میتوانید با برنج یا پاستا سرو کنید.
نکات مهم برای تهیه یک غذای خوشمزه:
تازگی مواد اولیه: استفاده از مواد اولیه تازه، طعم و کیفیت غذایتان را به طور قابل توجهی بهبود میبخشد.
کنترل حرارت: حرارت متوسط برای تفت دادن مرغ و پخت سس مناسب است. حرارت زیاد باعث خشک شدن مرغ میشود.
هم زدن مداوم: هنگام تهیه سس، به طور مداوم هم بزنید تا آرد گلوله نشود و سس یکدست شود.
زمان پخت: زمان پخت مرغ به اندازه و ضخامت تکههای مرغ بستگی دارد. مطمئن شوید که مرغ به طور کامل پخته شده است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0