تاریخ انتشار : شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
کد خبر : 612586

طعم بی‌نظیر دمی گوجه با ته دیگ مرغ زعفرانی

طعم بی‌نظیر دمی گوجه با ته دیگ مرغ زعفرانی

دمی گوجه با ته دیگ مرغ و زعفران: یک غذای مجلسی و خوشمزه دمی گوجه با ته دیگ مرغ و زعفران، یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که ترکیبی از طعم لذیذ گوجه، عطر دلنشین زعفران و تردی مرغ است. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده و کمی زمان نیاز دارید.

دمی گوجه با ته دیگ مرغ و زعفران: یک غذای مجلسی و خوشمزه

دمی گوجه با ته دیگ مرغ و زعفران، یکی از غذاهای محبوب و مجلسی ایرانی است که ترکیبی از طعم لذیذ گوجه، عطر دلنشین زعفران و تردی مرغ است. برای تهیه این غذا به مواد اولیه ساده و کمی زمان نیاز دارید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله این غذای خوشمزه را برای شما آورده‌ایم.

مواد لازم:
برای برنج:
برنج: 3 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برای ته دیگ:
مرغ: 500 گرم
پیاز: 1 عدد متوسط
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
برای خورش گوجه:
گوجه فرنگی: 5 عدد متوسط
پیاز: 1 عدد متوسط
زردچوبه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی برنج:

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.
برنج خیس خورده را آبکش کنید و با کمی نمک و روغن مخلوط کنید.
تهیه ته دیگ مرغ:

مرغ را به تکه‌های متوسط خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و تفت دهید.
زعفران دم کرده را به مرغ اضافه کنید.
کف قابلمه را روغن بمالید و مرغ مزه دار شده را در کف قابلمه بچینید.
تهیه خورش گوجه:

گوجه فرنگی‌ها را پوست کنده و رنده کنید یا ریز خرد کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
گوجه فرنگی رنده شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا آب گوجه‌ها کشیده شود.
زردچوبه، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و تفت دهید.
چیدن برنج روی ته دیگ:

برنج آبکش شده را روی لایه مرغ بچینید و کمی فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
پخت دمی گوجه:

خورش گوجه را روی برنج بریزید تا تمام سطح برنج را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و در آن را ببندید تا برنج دم بکشد.
حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت زمان برای پخت کامل دمی گوجه نیاز است.
پس از پخت، شعله را خاموش کرده و اجازه دهید دمی گوجه به مدت 15 دقیقه دم بکشد.
نکات مهم:
برای ته دیگ زعفرانی‌تر، می‌توانید از زعفران دم کرده بیشتر استفاده کنید.
می‌توانید به جای مرغ از گوشت قرمز نیز استفاده کنید.
برای خوش طعم‌تر شدن دمی گوجه، می‌توانید از کمی دارچین یا زنجبیل نیز استفاده کنید.
برای اینکه ته دیگ به قابلمه نچسبد، می‌توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.