تاریخ انتشار : چهارشنبه 24 اردیبهشت 1404 - 17:05 خبرنگار : زهرا شریفی
کد خبر : 619588

طعم بی‌نظیر بادمجان کبابی به سبک ترکیه: دستور پخت بیورینگ اصیل

طعم بی‌نظیر بادمجان کبابی به سبک ترکیه: دستور پخت بیورینگ اصیل

مزه بهشتی بادمجان کبابی: طرز تهیه بیورینگ، پیش غذای اصیل ترکیه‌ای مواد لازم: 2 عدد بادمجان متوسط 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 عدد پیاز کوچک، نگینی خرد شده 2 حبه سیر، له شده 1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک، نگینی خرد شده 150 گرم گوشت چرخ کرده (اختیاری) 1/4 فنجان جعفری تازه، خرد شده

مزه بهشتی بادمجان کبابی: طرز تهیه بیورینگ، پیش غذای اصیل ترکیه‌ای

مواد لازم:

2 عدد بادمجان متوسط
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 عدد پیاز کوچک، نگینی خرد شده
2 حبه سیر، له شده
1 عدد فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک، نگینی خرد شده
150 گرم گوشت چرخ کرده (اختیاری)
1/4 فنجان جعفری تازه، خرد شده
1/4 فنجان گردو خرد شده (اختیاری)
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
1/2 قاشق چایخوری زیره
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
نمک به مقدار لازم
ماست چکیده یا سس ارده برای سرو (اختیاری)

طعم بی‌نظیر بادمجان کبابی به سبک ترکیه: دستور پخت بیورینگ اصیل
طرز تهیه

آماده‌سازی بادمجان: بادمجان‌ها را از وسط به صورت طولی برش بزنید. کمی روغن زیتون روی قسمت‌های برش خورده بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا نرم شوند. همچنین می‌توانید بادمجان‌ها را روی شعله مستقیم گاز کبابی کنید تا پوستشان بسوزد، سپس پوست آن‌ها را جدا کرده و گوشتشان را ساطوری کنید.
تهیه مواد میانی: در یک تابه، روغن زیتون را گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سیر له شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.
افزودن گوشت (اختیاری): اگر از گوشت چرخ کرده استفاده می‌کنید، آن را به تابه اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
طعم‌دهی: رب گوجه فرنگی، زیره، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مخلوط کردن مواد: جعفری خرد شده و گردوی خرد شده (در صورت استفاده) را به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید.
پر کردن بادمجان: وقتی بادمجان‌ها کمی خنک شدند، با قاشق کمی از گوشت آن‌ها را خالی کنید (مراقب باشید پوستشان پاره نشود). گوشت خارج شده را به مواد میانی اضافه کنید و مخلوط کنید. سپس، مواد میانی را داخل بادمجان‌ها بریزید.
سرو: بیورینگ بادمجان را می‌توانید گرم یا سرد سرو کنید. در صورت تمایل، روی آن ماست چکیده یا سس ارده بریزید و نوش جان کنید!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.