طعم به یاد ماندنی کوفته نخودچی: راز و رمز پخت کوفته های نرم و لذیذ
کوفته نخودچی: سفری به دنیای طعم های اصیل ایرانی کوفته نخودچی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی که با سس گوجه و سیب زمینی سرو می شود. مواد لازم برای 4 نفر: گوشت چرخ کرده: 400 گرم آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری پیاز: 1 عدد درشت سیب زمینی: 1 عدد درشت لپه: ½ لیوان لیمو
کوفته نخودچی: سفری به دنیای طعم های اصیل ایرانی
کوفته نخودچی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار ایرانی که با سس گوجه و سیب زمینی سرو می شود.
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت چرخ کرده: 400 گرم
آرد نخودچی: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد درشت
سیب زمینی: 1 عدد درشت
لپه: ½ لیوان
لیمو عمانی: 2 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
مراحل پخت:
مرحله 1: آماده سازی لپه و پیاز
لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود و راحت تر پخته شود.
پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2: افزودن ادویه ها و لپه
زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
لپه خیس خورده را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.
به مدت یک دقیقه تفت دهید.
مرحله 3: افزودن رب گوجه فرنگی و آب
رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
یک و نیم لیتر آب اضافه کنید و اجازه دهید لپه با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله 4: اضافه کردن لیمو عمانی و نمک
پس از 30 دقیقه، لیمو عمانی های سوراخ شده را به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید.
مرحله 5: آماده سازی مایه کوفته
گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.
مخلوط را به خوبی ورز دهید تا یکدست شود.
از مایه کوفته به اندازه یک گردو بردارید و به شکل کوفته گرد درآورید.
مرحله 6: پخت کوفته ها
کوفته ها را به آرامی در قابلمه حاوی لپه در حال پخت بریزید.
حرارت را کم کنید و درب قابلمه را بگذارید.
به مدت 30 دقیقه کوفته ها را بپزید.
مرحله 7: اضافه کردن سیب زمینی
سیب زمینی را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید.
سیب زمینی ها را به قابلمه اضافه کنید.
به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر بپزید تا سیب زمینی ها نیز نرم شوند.
مرحله 8: سرو کوفته نخودچی
کوفته نخودچی را با سس گوجه و نان یا برنج سرو کنید.
می توانید از جعفری و نعناع برای تزیین کوفته استفاده کنید.
مراحل پخت:
مرحله 1: آماده سازی لپه و پیاز
خیساندن لپه: لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید تا نفخش گرفته شود و راحت تر پخته شود.
تفت دادن پیاز: پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن در قابلمه تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله 2: افزودن ادویه ها و لپه
اضافه کردن ادویه: زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
افزودن لپه: لپه خیس خورده را آبکشی کنید و به قابلمه اضافه کنید.
تفت دادن لپه: به مدت یک دقیقه لپه را تفت دهید.
مرحله 3: افزودن رب گوجه فرنگی و آب
افزودن رب گوجه: رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن آب: یک و نیم لیتر آب اضافه کنید و اجازه دهید لپه با حرارت ملایم پخته شود.
مرحله 4: اضافه کردن لیمو عمانی و نمک
اضافه کردن لیمو عمانی: پس از 30 دقیقه، لیمو عمانی های سوراخ شده را به همراه نمک به قابلمه اضافه کنید.
مرحله 5: آماده سازی مایه کوفته
رنده کردن پیاز: پیاز را با رنده ریز رنده کنید.
مخلوط کردن مواد: گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه مناسب به خوبی ورز دهید تا مایه کوفته منسجم شود.
مرحله 6: درست کردن و اضافه کردن کوفتهها
شکل دادن کوفته: از مایه کوفته به اندازه نارنگی های کوچک بردارید و با دست به خوبی حالت دهید تا کاملا گرد شود.
اضافه کردن کوفته ها: کوفته ها را به آرامی به درون قابلمه قرار دهید و اجازه دهید غذا جا بیفتد.
مرحله 7: پخت نهایی کوفتهها و افزودن سیبزمینی
پخت کوفته ها: حدود یک ساعت زمان برای پخت کوفته ها کافیست.
اضافه کردن سیب زمینی: پس از 30 دقیقه سیب زمینی را به صورت درشت خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید تا بپزد.
تنظیم غلظت: مقدار آب این غذا به خودمان بستگی دارد، می توانیم آنرا به صورت کم آب یا آبدار سرو کنیم.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0