تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۴
کد خبر : 614459

طعم بهشتی شب یلدا در هر لقمه چیز کیک انار

طعم بهشتی شب یلدا در هر لقمه چیز کیک انار

چیز کیک انار؛ دسر شب یلدا با طعمی بهشتی چیز کیک انار یکی از محبوب‌ترین دسرهای شب یلدا است که با ترکیب طعم ترش و شیرین انار و بافت نرم و لطیف پنیر، تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم را برای شما به ارمغان می‌آورد. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به همراه نکات و

چیز کیک انار؛ دسر شب یلدا با طعمی بهشتی

چیز کیک انار یکی از محبوب‌ترین دسرهای شب یلدا است که با ترکیب طعم ترش و شیرین انار و بافت نرم و لطیف پنیر، تجربه‌ای بی‌نظیر از طعم را برای شما به ارمغان می‌آورد. در ادامه، طرز تهیه این دسر خوشمزه را به همراه نکات و فوت و فن‌های آن برای شما آماده کرده‌ایم.

مواد لازم:
برای پایه:

بیسکویت پتی بور یا بیسکویت ساقه طلایی: 200 گرم
کره آب شده: 100 گرم

برای لایه پنیری:

پنیر ماسکارپونه: 500 گرم
خامه صبحانه: 250 گرم
پودر قند: 1 پیمانه
وانیل: 1/2 قاشق چای‌خوری
ژلاتین: 2 ورق

برای لایه ژله‌ای:

پودر ژله انار: 1 بسته
آب جوش: به مقدار لازم
دانه‌های انار: برای تزئین

طرز تهیه:
تهیه پایه:

بیسکویت‌ها را در غذاساز یا با وردنه خرد کنید تا پودر شوند.
کره آب شده را به پودر بیسکویت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مخلوط را کف قالب مورد نظر پهن کرده و با پشت قاشق خوب فشرده کنید.
قالب را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

تهیه لایه پنیری:

ژلاتین را در آب سرد خیس کرده تا نرم شود.
پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه، پودر قند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا سبک و پف‌دار شود.
ژلاتین خیس خورده را روی حرارت غیرمستقیم آب کرده و به مخلوط پنیر اضافه کنید.
مخلوط را به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
مخلوط پنیری را روی لایه بیسکویتی ریخته و به آرامی تکان دهید تا سطح آن صاف شود.
قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا خودش را بگیرد.

طعم بهشتی شب یلدا در هر لقمه چیز کیک انار

تهیه لایه ژله‌ای:

پودر ژله انار را طبق دستور روی بسته‌بندی در آب جوش حل کرده و اجازه دهید تا خنک شود.
ژله خنک شده را روی لایه پنیری ریخته و به آرامی تکان دهید تا سطح آن صاف شود.
قالب را به مدت 2 ساعت دیگر در یخچال قرار دهید.

تزئین:

قبل از سرو، دانه‌های انار را روی سطح چیز کیک بپاشید.

نکات و فوت و فن:

برای اینکه لایه‌های چیز کیک بهتر به هم بچسبند، بهتر است هر لایه را قبل از اضافه کردن لایه بعدی، به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
برای اینکه چیز کیک به راحتی از قالب جدا شود، می‌توانید قالب را به مدت چند دقیقه در آب گرم قرار دهید.
برای تزیین می‌توانید از دانه‌های انار، برگ نعناع یا گل‌های خوراکی استفاده کنید.
اگر دوست دارید چیز کیکتان شیرین‌تر باشد، می‌توانید مقدار پودر قند را افزایش دهید.
برای تهیه چیز کیک با طعم‌های مختلف می‌توانید از انواع مختلف ژله استفاده کنید.

نکات مهم برای تهیه چیز کیک خوشمزه:

پنیر ماسکارپونه: از پنیر ماسکارپونه تازه و باکیفیت استفاده کنید.
ژلاتین: ژلاتین را به طور کامل در آب حل کنید تا بافت چیز کیک یکدست شود.
قالب: از قالب با دیواره‌های بلند استفاده کنید تا لایه‌های چیز کیک به خوبی روی هم قرار بگیرند.
یخچال: چیز کیک باید حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار بگیرد تا کاملا خودش را بگیرد.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.