طعم بهار در بشقاب شما: دیپ باقلا سبز، یک شروع بینظیر

دیپ باقلا سبز، پیشغذایی بهاری با طعم اصیل اگر به دنبال یک پیشغذای ساده، خوشمزه و با طعم متفاوت هستید، دیپ باقلا سبز یک انتخاب عالی است. این دیپ با طعم ملایم باقلا و عطر دلنشین نعناع، میتواند زینتبخش میز غذای شما باشد. تهیه آن نیز بسیار آسان و سریع است. مواد لازم ۲ پیمانه
دیپ باقلا سبز، پیشغذایی بهاری با طعم اصیل
اگر به دنبال یک پیشغذای ساده، خوشمزه و با طعم متفاوت هستید، دیپ باقلا سبز یک انتخاب عالی است. این دیپ با طعم ملایم باقلا و عطر دلنشین نعناع، میتواند زینتبخش میز غذای شما باشد. تهیه آن نیز بسیار آسان و سریع است.
مواد لازم
۲ پیمانه باقلا سبز تازه یا منجمد (در صورت تازه بودن، پوست بگیرید)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ حبه سیر کوچک، له شده
۱/۴ پیمانه آب لیموی تازه
۲ قاشق غذاخوری نعناع تازه خرد شده
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نان پیتا، نان تست یا سبزیجات خرد شده برای سرو

طرز تهیه
اگر از باقلا سبز تازه استفاده میکنید، آن را به مدت ۵-۷ دقیقه در آب جوش بپزید تا نرم شود. سپس آبکش کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. باقلا سبز منجمد نیازی به پختن اولیه ندارد.
باقلا سبز پخته یا منجمد را به همراه روغن زیتون، سیر له شده، آب لیموی تازه، نعناع خرد شده، نمک و فلفل سیاه در غذاساز یا مخلوطکن بریزید.
مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک دیپ یکدست و نسبتاً غلیظ به دست آید. اگر دیپ خیلی غلیظ بود، میتوانید کمی آب سرد به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
دیپ باقلا سبز را در ظرف سرو بریزید. میتوانید روی آن را با کمی روغن زیتون، نعناع خرد شده یا پودر پاپریکا تزئین کنید.
این دیپ خوشمزه را با نان پیتا، نان تست برشته شده، چیپس سبزیجات یا سبزیجات خرد شده مانند هویج، خیار و کرفس سرو کنید.
نکات
برای طعم قویتر سیر، میتوانید مقدار آن را کمی افزایش دهید.
اگر به طعم تند علاقه دارید، میتوانید کمی فلفل قرمز خرد شده یا پودر فلفل قرمز به دیپ اضافه کنید.
میتوانید برای غلظت بیشتر، یک قاشق غذاخوری ارده نیز به مواد اضافه کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0