طعم اصیل ایرانی:آش زیره خانگی

مواد لازم برای تهیه آش زیره خانگی: گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد متوسط نخود: ۱ پیمانه لوبیا سفید: ۱ پیمانه عدس: ۱/۲ پیمانه برنج: ۱/۲ پیمانه زیره سیاه: ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل: به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم طرز تهیه آش زیره خانگی: گوشت
مواد لازم برای تهیه آش زیره خانگی:
گوشت گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۲ عدد متوسط
نخود: ۱ پیمانه
لوبیا سفید: ۱ پیمانه
عدس: ۱/۲ پیمانه
برنج: ۱/۲ پیمانه
زیره سیاه: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم

طرز تهیه آش زیره خانگی:
گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و همراه با پیاز خرد شده، زردچوبه و مقداری روغن در قابلمه تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
نخود و لوبیا را از قبل خیس کنید و آب آنها را دور بریزید. سپس نخود، لوبیا، عدس و برنج را به گوشت اضافه کنید و مقداری آب بریزید تا روی مواد را بپوشاند.
حرارت را کم کنید و اجازه دهید آش به آرامی بپزد. در این مدت چند بار آش را هم بزنید تا از ته گرفتن آن جلوگیری شود.
پس از پخت حبوبات و برنج، زیره سیاه، نمک و فلفل را به آش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید آش به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه دیگر بپزد تا جا بیفتد.
آش زیره خانگی شما آماده است. آن را در ظرف مناسب بریزید و با نان تازه سرو کنید.
نکات مهم در تهیه آش زیره خانگی:
برای خوش طعم تر شدن آش میتوانید از قلم گوسفند نیز در تهیه آن استفاده کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقدار زیره سیاه را بیشتر یا کمتر کنید.
برای تزیین آش میتوانید از پیاز داغ، نعناع داغ و کشک استفاده کنید.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0