تاریخ انتشار : چهارشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
کد خبر : 611866

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه گلت بادمجان و قارچ یک غذای فرانسوی خوش طعم و زیبا است که با ترکیب طعم لذیذ بادمجان و قارچ و تردی خمیر، تجربه ای متفاوت از غذا خوردن را برای شما به ارمغان می آورد. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

طرز تهیه گلت بادمجان و قارچ؛ یک غذای فرانسوی خوشمزه

گلت بادمجان و قارچ یک غذای فرانسوی خوش طعم و زیبا است که با ترکیب طعم لذیذ بادمجان و قارچ و تردی خمیر، تجربه ای متفاوت از غذا خوردن را برای شما به ارمغان می آورد. برای تهیه این غذا به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم برای خمیر گلت:
آرد: 2 پیمانه
کره سرد و خرد شده: 100 گرم
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
آب یخ: 3-4 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای داخل گلت:
بادمجان: 2 عدد متوسط (ورقه شده و سرخ شده)
قارچ: 250 گرم (خرد شده و تفت داده شده)
پیاز: 1 عدد متوسط (خرد شده و تفت داده شده)
سیر: 2 حبه (رنده شده)
پنیر موزارلا: 100 گرم (رنده شده)
پنیر پارمسان: 50 گرم (رنده شده)
تخم مرغ: 1 عدد
خامه: 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، آویشن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
تهیه خمیر: آرد و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید. کره سرد و خرد شده را به آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان به آرامی مخلوط کنید تا مخلوطی شبیه به خرده نان به دست آید. آب یخ را کم کم اضافه کرده و خمیر را ورز دهید تا به دست نچسبد. خمیر را به شکل توپ درآورده و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
آماده سازی مواد داخل گلت: بادمجان ها را ورقه کرده و در روغن سرخ کنید. قارچ و پیاز را تفت دهید تا نرم شوند. سیر رنده شده را به مواد اضافه کرده و تفت دهید. پنیر موزارلا، پنیر پارمسان، تخم مرغ، خامه، نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مونتاژ گلت: خمیر را روی سطح آرد پاشی شده باز کنید. مواد آماده شده را روی خمیر پهن کنید و لبه های خمیر را روی هم بیاورید تا بسته شود.
پخت گلت: فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. گلت را روی کاغذ روغنی قرار داده و به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شود.
نکات مهم:
برای تهیه خمیر گلت می‌توانید از غذاساز نیز استفاده کنید.
برای تزیین گلت می‌توانید از سبزیجات تازه مانند ریحان و جعفری استفاده کنید.
می‌توانید به جای پنیر موزارلا از پنیرهای دیگر مانند چدار یا گودا نیز استفاده کنید.
اگر دوست دارید، می‌توانید به مواد داخل گلت کمی گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.