تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۸
کد خبر : 611410

طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی

طرز تهیه کوفته برنجی: یک غذای سنتی و لذیذ ایرانی کوفته برنجی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از برنج، گوشت، سبزیجات و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم بی‌نظیرش، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله

طرز تهیه کوفته برنجی: یک غذای سنتی و لذیذ ایرانی

کوفته برنجی یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از برنج، گوشت، سبزیجات و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. این غذا علاوه بر طعم بی‌نظیرش، از ارزش غذایی بالایی نیز برخوردار است. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله کوفته برنجی را برای شما شرح می‌دهیم:

مواد لازم:
برنج: ۱ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم
سبزی کوفته (تره، جعفری، نعناع، پیازچه، ترخون، مرزه): ۳۰۰ گرم
لپه: نصف پیمانه
آرد نخودچی: ۱ قاشق غذاخوری پر
گردو، زرشک، آلو: به مقدار لازم
پیاز: ۱ عدد
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
فلفل سیاه، نمک، زردچوبه: به مقدار دلخواه
روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
آماده سازی برنج و لپه: برنج را خیس کرده و سپس بپزید. لپه را نیز جداگانه بپزید.
تهیه مواد میانی کوفته: مواد میانی کوفته (زرشک، آلو، گردو) را آماده کنید.
آماده سازی مواد اصلی کوفته: گوشت چرخ کرده، برنج پخته، لپه پخته، سبزی‌های خرد شده، ادویه‌ها و آرد نخودچی را با هم مخلوط کرده و ورز دهید تا مواد یکدست شوند.
شکل دادن کوفته‌ها: از مواد کوفته برداشته و به اندازه یک نارنگی گرد کنید. وسط هر کوفته را گود کرده و با مواد میانی پر کنید.
پختن کوفته‌ها: کوفته‌ها را در آب جوش همراه با پیاز داغ و زعفران بپزید تا کاملا پخته و جا بیفتند.
نکات مهم:
برای اینکه کوفته‌ها شکل بهتری بگیرند، می‌توانید دست‌هایتان را کمی خیس کنید.
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا هل نیز در مواد کوفته استفاده کنید.
کوفته برنجی را با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات اضافی برای یک کوفته برنجی خوشمزه:

سبزیجات تازه: استفاده از سبزی‌های تازه و معطر به کوفته برنجی طعم بی‌نظیری می‌دهد.
ادویه جات: با استفاده از ادویه‌های مختلف مانند دارچین، هل، زیره و زنجبیل می‌توانید طعم‌های متنوعی به کوفته برنجی خود بدهید.
مواد میانی: علاوه بر زرشک، آلو و گردو، می‌توانید از مواد میانی دیگری مانند پیاز داغ، لواشک یا کشمش نیز استفاده کنید.
پخت آرام: برای اینکه کوفته‌ها به خوبی پخته شوند و جا بیفتند، آن‌ها را با حرارت ملایم بپزید.
کوفته برنجی را با چه چیزی سرو کنیم؟

کوفته برنجی را می‌توانید با برنج زعفرانی، ماست، سالاد شیرازی و ترشی سرو کنید. همچنین می‌توانید از آن به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.