آمارتکستاریخ انتشار : پنجشنبه 28 تیر 1403 - 12:59
کد خبر : 611358

طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی

طرز تهیه قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی

خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در تمام دنیا مشهور است. این خورش بسیار محبوب در میان ایرانیان است و بوی و طعم فوق العاده آن به دلیل استفاده از سبزی های معطر است. معمولاً این خورش را همراه با برنج سرو می کنند. دستور اصلی این خورش شامل

خورش قورمه سبزی یکی از غذاهای اصیل و خوشمزه ایرانی است که در تمام دنیا مشهور است. این خورش بسیار محبوب در میان ایرانیان است و بوی و طعم فوق العاده آن به دلیل استفاده از سبزی های معطر است. معمولاً این خورش را همراه با برنج سرو می کنند. دستور اصلی این خورش شامل لوبیا قرمز است، اما در این نسخه به جای لوبیا قرمز از لوبیا چشم بلبلی استفاده شده است. لوبیا چشم بلبلی نسبت به سایر حبوبات عطر و طعم بهتری دارد و این امر باعث ایجاد طعم فوق العاده در این خورش می شود. قورمه سبزی با استفاده از لوبیا چشم بلبلی طعمی بی نظیر به دست می آورد که باعث می شود این غذای سنتی ایرانی مزه ای خاص و لذیذ پیدا کند.

مواد اولیه:
اسممقدار
سبزی قورمه۳۰۰ گرم
روغنبه مقدار لازم
پیاز۲ عدد
گوشت گوسفندی تکه شده۳۰۰ گرم
زردچوبهبه مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلینصف پیمانه
لیمو عمانی۲ عدد
تمر هندیبه مقدار لازم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
مراحل:
مرحله اول

ابتدا یک تابه را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود. سبزی قورمه سبزی را درون آن ریخته و تفت می دهیم تا آب آن کشیده شود و حجمش نصف شود. باید مراقب باشیم که سبزی ها نسوزد. پیاز ها را شسته و پوست می کنیم.

مرحله دوم

سپس آن را ریز خرد می کنیم. در یک تابه با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا روغن داغ شود. پیاز ها را تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. گوشت را تکه تکه کرده و درون پیاز تفت می دهیم تا کمی رنگ آن تغییر پیدا کند.

مرحله سوم

در این مرحله زردچوبه را به آن اضافه می کنیم. سپس لوبیا را که از شب قبل خیس کرده ایم، به گوشت اضافه کرده و سه لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم. سپس با حرارت کم می گذاریم تا گوشت و لوبیا پخته شود.

مرحله چهارم

سبزی سرخ شده را به همراه لیمو عمانی به گوشت اضافه کرده و می گذاریم تا کامل پخته شود. دو ساعت بعد از پخت، عصاره تمر هندی و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و مجددا ۱ ساعت دیگر زمان می دهیم تا کاملا جا بیفتد و روغن بیندازد.

مطالب پیشنهادی

طرز تهیه خورش قورمه سبزی عالی خوشمزه و مجلسی رستورانیخورش قورمه سبزی یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که نه تنها در میان ایرانیان بسیار محبوب است

parsiday.com

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.