آمارتکستاریخ انتشار : دوشنبه 8 مرداد 1403 - 22:01
کد خبر : 611476

طرز تهیه خورش تره مجلسی

طرز تهیه خورش تره مجلسی

طرز تهیه خورش تره، غذای خوشمزه و اصیل کردی   خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کردی است که شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد. این خورش با تره تازه، گوشت، لوبیا سفید و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید: مواد لازم:

طرز تهیه خورش تره، غذای خوشمزه و اصیل کردی

 

خورش تره یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کردی است که شباهت زیادی به قرمه سبزی دارد. این خورش با تره تازه، گوشت، لوبیا سفید و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. برای تهیه این خورش خوشمزه، به مواد زیر نیاز دارید:

مواد لازم:
گوشت گوسفندی یا گوساله: ۴۰۰ گرم
تره تازه: ۴۰۰ گرم
لوبیا سفید: ۱ پیمانه
پیاز: ۱ عدد متوسط
لیمو عمانی: ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه:
آماده سازی لوبیا: لوبیا سفید را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را بپزید تا نیم پز شود.
تفت دادن گوشت و پیاز: پیاز را نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خرد شده را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. زردچوبه را به گوشت اضافه کرده و تفت دهید تا عطر آن آزاد شود.
اضافه کردن مواد به خورش: لوبیا پخته شده، تره خرد شده، لیمو عمانی (که از قبل چند سوراخ روی آن ایجاد کرده‌اید)، نمک و فلفل را به گوشت و پیاز اضافه کنید. سپس ۴ لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده و حرارت را کم کنید تا خورش به آرامی جا بیفتد.
پخت خورش: خورش را به مدت ۱ تا ۱.۵ ساعت با حرارت ملایم بپزید تا گوشت و لوبیا کاملا پخته شوند و خورش جا بیفتد. در صورت نیاز می‌توانید در اواخر پخت، کمی آب جوش به خورش اضافه کنید.
سرو خورش: خورش تره را در ظرف مورد نظر ریخته و با پلو یا نان سرو کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی زعفران دم کرده در خورش استفاده کنید.
اگر دوست دارید خورش تره شما غلیظ‌تر باشد، می‌توانید در انتهای پخت، کمی آرد گندم را با آب سرد مخلوط کرده و به خورش اضافه کنید.
می‌توانید از انواع گوشت قرمز یا مرغ برای تهیه این خورش استفاده کنید.
برای تزیین خورش، می‌توانید از خلال سیب زمینی سرخ شده استفاده کنید.
خورش تره یک غذای سالم و مغذی است که سرشار از فیبر، پروتئین و ویتامین‌های گروه B است. این خورش به دلیل طعم لذیذ و عطر دلنشین، یکی از محبوب‌ترین غذاهای کردی است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.