تاریخ انتشار : پنجشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۲
کد خبر : 611413

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان

طرز تهیه خورش بادمجان: یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی خورش بادمجان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از بادمجان، گوشت، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. این خورش خوشمزه و مقوی، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو

طرز تهیه خورش بادمجان: یک غذای سنتی و خوشمزه ایرانی

خورش بادمجان یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که با ترکیبی از بادمجان، گوشت، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه‌های خوش عطر و طعم تهیه می‌شود. این خورش خوشمزه و مقوی، هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش غذا سرو می‌شود. در ادامه طرز تهیه مرحله به مرحله خورش بادمجان را برای شما شرح می‌دهیم:

مواد لازم:
بادمجان: 6 عدد
گوشت خورشتی: 250 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مراحل تهیه:
آماده سازی بادمجان: بادمجان‌ها را پوست گرفته و به صورت مکعبی خرد کنید. برای گرفتن تلخی بادمجان‌ها، آن‌ها را در آب نمک قرار دهید.
تفت دادن پیاز و گوشت: پیاز را خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. سپس گوشت خورشتی را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
اضافه کردن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کرده و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
اضافه کردن آب و ادویه: آب جوش را به مواد اضافه کرده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به آن بیافزایید.
پختن خورش: اجازه دهید خورش با حرارت ملایم به مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم بپزد تا گوشت و بادمجان‌ها کاملا پخته شوند.
اضافه کردن بادمجان: بادمجان‌های سرخ شده را به خورش اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش جا بیفتد.
اضافه کردن زعفران: در نهایت زعفران دم کرده را به خورش اضافه کنید.
نکات مهم:
برای طعم بهتر، می‌توانید از کمی دارچین یا هل نیز در خورش استفاده کنید.
برای یک خورش آبدارتر، کمی آبلیمو یا آبغوره به آن اضافه کنید.
خورش بادمجان را با برنج زعفرانی و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات اضافی برای یک خورش بادمجان خوشمزه:

سرخ کردن بادمجان: برای اینکه بادمجان‌ها طعم بهتری بگیرند، می‌توانید آن‌ها را قبل از اضافه کردن به خورش سرخ کنید.
استفاده از رب گوجه فرنگی باکیفیت: استفاده از رب گوجه فرنگی باکیفیت باعث می‌شود خورش شما رنگ و طعم بهتری داشته باشد.
جا افتادن خورش: اجازه دهید خورش به مدت کافی جا بیفتد تا طعم همه مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
خورش بادمجان را با چه چیزی سرو کنیم؟

خورش بادمجان را می‌توانید با برنج زعفرانی، ماست، سالاد شیرازی و ترشی سرو کنید. همچنین می‌توانید از آن به عنوان یک غذای کامل استفاده کنید.

ارون گروپس

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.