شیرینی پاپیونی خانگی؛ طعمی ترد و لذیذ برای عید نوروز

طرز تهیه شیرینی پاپیونی خانگی؛ عیدی خوشمزه و به یاد ماندنی با نزدیک شدن به عید نوروز، بازار پخت شیرینیهای خانگی داغ میشود. شیرینی پاپیونی، با طعم و عطر دلپذیر خود، یکی از محبوبترین انتخابها برای پذیرایی از مهمانان در این ایام است. در این مقاله، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با تمامی نکات
طرز تهیه شیرینی پاپیونی خانگی؛ عیدی خوشمزه و به یاد ماندنی
با نزدیک شدن به عید نوروز، بازار پخت شیرینیهای خانگی داغ میشود. شیرینی پاپیونی، با طعم و عطر دلپذیر خود، یکی از محبوبترین انتخابها برای پذیرایی از مهمانان در این ایام است. در این مقاله، طرز تهیه این شیرینی خوشمزه را با تمامی نکات کلیدی به شما آموزش میدهیم تا بتوانید آن را با کیفیت قنادی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم
آرد سفید قنادی: ۵۰۰ گرم
کره سرد: ۳۵۰ گرم
آب سرد: ۱ پیمانه
شکر: به مقدار لازم برای تزئین
مراحل طرز تهیه
تهیه خمیر هزارلا:
آرد را الک کرده و داخل کاسهای بریزید.
کره سرد را به قطعات کوچک برش داده و به آرد اضافه کنید.
با نوک انگشتان یا یک همزن دستی، کره را به خورد آرد دهید تا مخلوطی شبیه به خرده نان به دست آید.
آب سرد را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر یکدست و منسجمی حاصل شود.
خمیر را داخل نایلون فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
پس از استراحت، خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به صورت مستطیل شکل در آورید.
خمیر را از وسط تا کرده و مجدداً باز کنید. این کار را ۴ الی ۵ بار تکرار کنید تا خمیر هزارلا آماده شود.
مجددا خمیر را داخل نایلون فریزر قرار داده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
شکل دادن شیرینیها:
پس از استراحت دوم، خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.
با استفاده از کاتر یا چاقو، خمیر را به شکل پاپیون برش دهید.
وسط هر پاپیون را کمی فشار دهید تا شکل مناسب را به خود بگیرد.
پخت شیرینیها:
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
شیرینیهای پاپیونی را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
شیرینیها را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
تزئین شیرینیها:
پس از خنک شدن شیرینیها، آنها را در پودر شکر بغلتانید.
نکات مهم
برای تهیه خمیر هزارلا، کره باید کاملاً سرد باشد.
استراحت دادن خمیر در یخچال، باعث ایجاد لایههای ترد و پفکی در شیرینی میشود.
برای جلوگیری از چسبیدن خمیر به سطح کار، از آردپاشی مناسب استفاده کنید.
دمای فر و زمان پخت، بستگی به نوع فر شما دارد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0